Új hozzászólás Aktív témák
-
TGa
tag
A webes alkalmazások miért nem találják a webkamerát? Külön meghajtó kellene hozzá? Mindegyik azt írja nincs kamera a rendszerben. Megoldás?
-
pusihusi
addikt
válasz
Lalikiraly #795 üzenetére
Köszi!
-
hjozsi
tag
válasz
Lalikiraly #796 üzenetére
A Bumerang.apk tudja ezeket és elfut a tabon, kár vesződni a böngészővel meg a flash-el.
-
Kedves tulajok, egy gyors kérésem lenne. Meglesnétek hogy a bumerang.hu az működik e a tabon? és a menü meg az archivum? meg ha rányomsz az arhívumban egy régi műsorra és online lejátsza? előre is nagyon köszi
-
-
pusihusi
addikt
Sziasztok valami kiegészítőt, dokkolót, mappa tok, tudtok-e valahol? Köszi
-
mykee
csendes tag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy ilyen logitech k400 (hun) tapipados vezeték nélküli billentyűzetet. Fel is ismerte, működik is, azt leszámítva, hogy nem tudtam beállítani sehol, hogy ez egy magyar kiosztású bill. Akár a hungarian ime-t, akár az android keyboard beviteli módot választom, nem akarnak működni az ékezetes billentyűk, meg ugye y/z. 5let? (win7-el notebookon megy f*szán ahogy kell
-
Eike
csendes tag
Asphalt 6: Adrenaline HD 0,10$ ma a marketen. Jól le is töltöttem, de kutyául szaggat.
Chainfire3D -t is próbáltam mindenhogy állítani, de akkor is nagyon lassú. Próbálta már valaki? -
TGa
tag
Bocs az összeszedett hozzászólásokért, de a kamerát webkameraként valaki életre tudta kelteni?
Egyik webes alkalmazás sem ismerte fel! Csak a saját kamera programmal működik, ráadásul rettenetes rossz minőségben! Kell valami driver vagy update? -
TGa
tag
Sziasztok!
Pár napja én is vettem egy ilyen készüléket. Egy dologban kérném segítségeteket, torrent letöltés csak max 200k-val fut de leginkább pár 10-el (atorrent, 40MB net, 100MB wifi).
Ez miért lehet?
Van javaslat jól működő torrentre? Valakinek működik egyáltalán gyorsan? -
aldebaran
addikt
válasz
Lalikiraly #781 üzenetére
szerintem a sakkot nézd meg a marketen. Van belőle vagy 200 fajta....
-
Köszi a sok infót. Igen a HDMI switch et meglestem már rajta
Egy sima HD READY LCD TV nél melyiket a legjobb kiválasztani? És továbbá az még a kérdésem, hogy valami fasza 3Ds sakk progi kellene, me faterom megőrül ha az nincs
ilyen hülye rigojáim vannak... Dehát vásárlás előt illik jól tájékozódni :
-
tjb007
nagyúr
válasz
Lalikiraly #776 üzenetére
Ha te YT videót nézel mondjuk a böngészőben (vagy az alkalmazással) és átváltasz egy másik alkalmazásra akkor a YT videó le fog állni, ezt kiküszöbölni sehogyan sem lehet.
Hardveresen addig bírja míg el nem fogy a memória de olyant nem nagyon tudsz vele csinálni, hogy teljesen elfogyjon.HDMI kábellel lehet a tévére kötni, miután rákötötted elindítod a hdmiswitcher nevű alkalmazást (ami alapból rajta van), kiválasztod a felbontást, ekkor a tablet képernyője elsötétül és megjelenik a tévé képernyőjén, ilyenkor a tablet kijelzője touchpad -ként fog funkcionálni.
(#777) hallerlaller
-
kelzsoca
félisten
válasz
hallerlaller #777 üzenetére
Nem ám
-
Sziasztok!
Na nekem már eladósorban van a notim és lehet akkor ezt a tabot venném meg helyette.
namost olyan buta kérdésem van, hogy mi van akkor ha több dolog fut!
pl egy MSN messenger, egy youtube, egy böngésző.
Ezt mennyire bírja hardveresen? Továbbá az Androidot illetően mi van akkor ha megy egy Youtube alkalmazáson egy videó és én átváltok az MSN re akkor megáll a youtube videó. Ezt hogy lehet kiküszöbülni? Illetve LCD TV vel hogy műkszik? többen használjátok úgy?
-
törölt tag
Az enyém is extremdigitalos, csak bementem és megkérdeztem mennyi idő a szervíz, mondták 30 nap. De rendesek voltak próbálkozott megnézni , de ott be se kapcsolt.Ajánlották a wayteq-hez menjek be. Ott meg már péntek délután amikor bevittem , (ők is próbálkoztak de nem jött össze) akkorr azt mondták, hétfő kedd kész lesz.
-
keccsa
aktív tag
Nekem is gyanús volt a dolog, ezért megpróbáltam felhívni azt a - szervizének mondott - számot, ami az átvételi papíron (meg a honlapjukon is) van. Három napig próbálkoztam úgy, hogy naponta legalább ötször-hatszor hívtam sikertelenül. Azonnal belép egy tartászene (nagyon idegesítő, mert kb három másodperces ciklusban ismétlődik), mely nem akar elmúlni... Volt, hogy negyedórát is hallgattam azt a sz@rt, de semmi eredmény, nem vette fel senki. Még az ügyfélszolgálattal is próbálkoztam, de ő sem tudta nekem kapcsolni a szervizt. Hiába sajnálkozott az ügyfélszolgálatos hölgy, meg magyarázkodott, hogy biztos nagyon leterhelt a kollégája, vagy éppen mással beszél (ja, már három napja, egyfolytában...), melegen gratuláltam nekik a szuper szervizükhöz, és lecsaptam a telefon! Nagyon felb...szták az agyam!
Már többször vásároltam tőlük, eddig elégedett is voltam (igaz, eddig nem is volt velük garis problémám), de most megfogadtam, hogy csak egyszer sikerüljön kinyerni a rendszerből a gépet, soha többet nem bízom rájuk a garanciális ügyintézést (bár lehet, hogy az a céljuk, hogy mindenki erre a felismerésre jusson), inkább magam viszem vissza a forgalmazóhoz! -
tjb007
nagyúr
válasz
Feri bácsi #770 üzenetére
Ha erősen próbálkozol akkor benyomható de azután végleg úgy marad
Mivel kapacitív ezért nem tudod úgy benyomni mint egy rezisztív kijelzőt és nem, nem Gorilla Glass. -
kelzsoca
félisten
válasz
Feri bácsi #770 üzenetére
Kapacitív panel esetén, nincs olyan hogy benyomható, amire gondolsz az rezisztív panel, de az elavult és kevésbé kényelmesen használható, mint a kapacitív
A touch panel természetesen nem GG üveg, viszont nem is a sima műanyag, én azt mondom hogy üveg-műanyag speciális keveréke.
-
Feri bácsi
tag
Hát nem olvastam végig az összes hozzászólást, és lehet hogy evidens a kérdésemre a válasz: a kijelző üveg (esetleg GG), vagy puha benyomható....?
Köszi..
-
törölt tag
Sziasztok!
Kicserélték a XTab-100-ast, amit nem lehetett szoftverezni, azt mondták chip hibás lett.
Dícséret a Wayteq Magyarországnak , péntek du. leadtam , kedd 1 órakor hívtak hogy sajnos csak cserélni lehet ott ahol vettem.Kelzsocának külön köszönet hogy próbáltál segíteni!
-
kelzsoca
félisten
Lehet, hogy én nem fogalmaztam világosan: vege a flash android tamogatasanak
Megnéztem újra a sorozatos oldalt, valóban nem szükséges regisztráció, az aktuális sorozatok gond nélkül mennek, apróbb röccenések vannak, de ez lehet a gyenge netem miatt van, így majd megnézi olyan akinek valami komolyabb csomagja van az enyémnél.
A Tablet hosszabb távon kényelmetlen egy net/notebooknál, hiszen tartani kell.
-
aag
őstag
válasz
kelzsoca #757 üzenetére
Kedves kelzsóca, most namazért de valamit nagyon elértettél. A #747-ben ezt írtam neked:
"A linkelt oldal regisztrációhoz kötött
Nem, ez nemigaz. Katt és kész. Mármint egy közönséges pécén."
Amire te most ezt válaszolod:
Ez NEM egy PC, ezt kell megérteni
Nos, történetesen én értem, hogy a tablet nem pécé, de nem hiszem, hogy ettől egy oldal egyből regisztráció-kötelessé vált volna.
Nehezen hiszem, hogy ilyen erős hardverrel szerelve éppen a hardverrel van a gond, de lassan lényegtelen is, mert megszűnik a flash.
Naharagudj, de ez hülyeség. Még évekig lesz flash és én bizony látni szeretném, méghozzá rendesen, élvezhető formában. Ha képes rá a hardver (és miért is ne lenne rá képes), akkor meg kell csinálni hozzá a szoftvert rendesen. Különben szart se ér az egész.
Egyszer volt egy monitorom, amiben kiégett egy szem pixel. Elméletileg nem zavaró az ilyesmi, gyakorlatilag 3 napig bírtam és kivágtam az egészet, mert baromira zavaró volt. Állandóan ott járt a szemem. Szerintem ugyanez van a flassel is. Lehethogy akár egy hét is eltelik, hogy néznék egyet is, de ha ilyen tabletem lenne, az tuti, hogy napjában százszor bosszankodnék miatta.Más: A Youtube tévéadásra készül. Egyenlőre flash alapon. Később html5 alapra térnek át. És ki tudja mikor lesz az a később. Higgyél nekem, meg kell csinálni a szoftvert. Ha meg nem, akkor nem kell tablet és kész.
Egyébként a (korházi) ágyhoz csak annyit, hogy a notebook, a netbook nem jó oda. Ugyanis hiába ül fel az ember, a hasára rakott notebook nem kap alulról levegőt, de ennél nagyobb baj is van. Úgy vannak kialakítva, hogy az asztalon van és a képernyő akkor ad normális képet, ha kb 40 fokos szögben felülről nézzük. Az ágyban ez megfordul. kb 30-40 fokos szögben alulról nézzük. Azt hinné az ember, hogy ez semmi, hogy ez nem nagy különbség. A valóságban azonban élvezhetetlen sötét képet kapunk jutalmul a betegség mellé...
A tableten ez (valószínűleg) másképpen van, de nem nagyon tud elmenni az ember boltokba próbálkozni az ággyal...Tehát elnézést a butának tűnő kérdésekért, de akinek van, az meg tudja nézni, tud válaszolni rá. Ha akar. Please akarjatok!
-
Pistabaaa
aktív tag
Sziasztok urak!
Látom nagyon megy a csatározás a YouTube videókkal: nos mondanám, hogy a Nexus S sem játssza szaggatás nélkül a HD videókat, de még talán a 480p-t sem beágyazva. Ott van viszont a YT alkalmazás, azzal nincs gond, bár ott csak "HQ" gomb van, ami gondolom 480p-t rejt. Egyébként ha megnézitek, főleg valamelyik friss videónál: a YT app ki sem listázza minden esetben, mert még _nincs mobilra optimalizált verzió_ belőle. Akinek (stock rommal) futnak ezek a videók HD-ben, az vagy hazudik, vagy nagyon hihetetlen példányt fogott ki.
Más: kelzsoca ROMjában mik a változtatások? Első hsz-ben elférne szerintem ez is. Illetve stabilitás ügyben jobb / rosszabb mint a gyári? Amúgy mindenki dicséri, tehát gondolom egyebekben egyértelműen jobb.
-
kelzsoca
félisten
Ez NEM egy PC, ezt kell megérteni itt és máshol is bárkinek, ez egy Android rendszert futtató tablet
Ha ott lett volna a felbontás, akkor mondtam volna.
............................Illetve jó tanács azoknak akik ilyen vagy bármilyen tabletet szeretnének, hogy menjenek el oda, ahol ki vannak állítva ilyen gépek, vagy webshopon keresztül bárki lerendelhet bármit, amire aztán a 8 napos elállás jogával élve, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.
(#756) aag
Nehezen hiszem, hogy ilyen erős hardverrel szerelve éppen a hardverrel van a gond, de lassan lényegtelen is, mert megszűnik a flash.
-
aag
őstag
válasz
aldebaran #750 üzenetére
Bemégy a boltba és mondd azt, hogy szeretnél egy youtube videót megnézni, mert meg akarod venni, ha tetszik a minősége.
Nézd, ennek a tabletnek a tulajdonságai kelzsóca javításai után annyit változtak, hogy a boltit hiába is nézegetném. Olyan, mintha az egy másik gép lenne.
-
aag
őstag
Tehát akkor van megoldás. Ez a lényeg. Már majdnem letettem a vásárlásról, úgy megijesztettetek!
Amit linkeltél azt Jason kelzsoca Statham elméletileg már nézi is.
Figyuszka, nem reklámozni akartam az oldalt, csak érdekelt volna, hogy mi vele a helyzet. Illetve erre még várom a választ. Hogy most akkor nézhető a WayteQ xTAB-100-al élvezhető felbontásban, vagy sem?
-
tjb007
nagyúr
A YT alkalmazáson a mobilverziós YouTube -on belül nem lehet felbontást állítani, vagy egy HQ (high quality) kapcsoló és ennyi. A videók nem szaggatnak, nem darabosak és a felbontásukkal sincs semmi probléma (ez alatt azt kell érteni, hogy pixelesek, legalábbis akkor ha nem 1 centiméterről nézed).
Amit linkeltél azt Jason kelzsoca Statham elméletileg már nézi is.
-
aag
őstag
válasz
kelzsoca #746 üzenetére
A linkelt oldal regisztrációhoz kötött
Nem, ez nemigaz. Katt és kész. Mármint egy közönséges pécén.
így megnéztem inkább egy indavideo-s filmet, az Üvegtigrisnél apró pici berezzenések ugyan vannak de megy a film folyamatosan. (gyári böngésző)
Jó-jó, de mekkora felbontásban? Mert ezt elfelejtetted odaírni.
-
csabibmx
tag
-
VD
őstag
Én nem tudom, ki mit bénázik flash ügyben.
Bekapcsolás után az első dolgom volt lefrissíteni az alkalmazásokat. Ekkor feltűnt, hogy a Flash player nincs a listában, ezért arra manuálisan kerestem rá. Így már az is frissíthető volt. Azóta mind a gyári böngészővel, mind az operával (nem mini!) tökéletesen mennek a flash alapú stream-ek és a beágyazott videók is. Persze ehhez engedélyezni is kell ezen beépülő tartalmak lejátszását a böngészők beállításaiban. -
agent_k
őstag
Szomorúan tapasztaltam meg én is, hogy a válasz a kérdésedre: nem. Nem bírkózik meg vele. Állítólag nem kell a flash senkinek... youtube-ra van kliens progi. Indavideo-ra nincs megoldás... illetve a letöltés és megnézés, mert magát az mp4-et viszi, csak a flasht nem.
De majd a szakértők kijavítanak ha rosszat írtam.
-
mrgreen
csendes tag
Sziasztok!
Vegigolvastam a topikot es egy parszor elojott a beagyazott youtube videokkal kapcsolatos problema. Ez mennyire valos? Egy 360p-t sem tud lejatszani akadas nelkul beagyazva? Edesapamnak vennem karacsonyra a tabletet es neki a felhasznalas az teljes mertekben bongeszesben merul ki (foleg autos portalok, blogok, ahol eleg surun vannak indavideos es youtube videok beagyazva). Kepes megbirkozni a vas roccenes mentesen az ilyen sd videokkal? Tokeletes valasztas lenne a gep ha a flashel megbirkozik. -
koxminator
senior tag
válasz
Lalikiraly #720 üzenetére
azt vettem én ma meg
utolsó darab volt, és miután megtaperolgattam, kb. 2 perc alatt eldöntöttem, hogy ez nekem kell
már itthon gyűröm
-
gusztavka
csendes tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
gusztavka #723 üzenetére
Ha bekapcsolod akkor az úgy is marad
Amúgy vannak ilyen alkalmazások, például ezzel az alkalmazással be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljon be automatikusan/legyen aktív az airplane mód. -
gusztavka
csendes tag
A cellakészenlét nagyon zabálja az akksit. Be lehet állítani autora a repülőgép üzemmódot? Ez legyen mindig az alaphelyzet. Be- vagy lekapcsoláskor sokszor elfelejtem átállitani.
-
Sziasztok!
Én ma véletlen a MOM parkban voltam barátnő jelölt miatt és az Aqua ban meglestem a 10 es X-tab ot. Be is kapcsolták nekem nagy meglepetésemre! Egy csoda a cucc komolyan. Nem tom hogy kinek mi akadozik rajta. bárhogy nyomogattam a menóket ilyesmi minden működött flottul. Egyszer az óra beállításoknál valamiért csak fekete képernyő volt vagy 3 másodpercig de utána már az sem. Megfogni nagyon kényelmes. puha tapintás. Még rajta volt az a nagy vastag fólia de így is kiválóan érzékelte hogy mit akarok. gyorsban gépeltem rajta egy pár szót és egy félreütésem nem volt. Szóval szerintem simán megéri az árát
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok.
tanácsotokat kérném:
van egy asus transformerem dokkolóval, utóbbit azért mert sokat emailezek és érintővel rűhellek billentyuzni. Sajnos billenytyűzet felirata angol, asszony nem tudja megszokni, iphonom nem tudom szinkronizálni (most vettem ismerkedem ios-sel), többször kéne win bármennyire rűhellem, de kéne főleg office miatt, gyerek rácuppant szereti használni, kocsban is leköti, meséket néz. Imádom android gyorsaságát, de sokszor ujraindul a böngésző magától (3.2). Főleg netezek rajta, forumozok, filmet nézek wifin. 3g nem érdekel.Ezek miatt arra gondoltam megválok tőle (2 hónapos, 125 e ft-ért
és vennék az árából helyette egy wines netbookot emailezésre stb-re és külőn egy tabletet. Nézegettem egyben a dell insiron mini duo-t, de mivel gyerek sokat log rajta inkább külön kéne kettő.
Pl egy min atom dual procis netbook (packard bell-t láttam mediamarktban 60 e ft-ért) és pl egy wayteq xtab10 (10 col azért kéne). Mit gondoltok javasoltok?Köszi
(ha vkit érdekel a transformer szóljon
, ill zsoca kösz utolag a sok romot a zte bladehez
)
-
tjb007
nagyúr
válasz
pmenrath #707 üzenetére
A szükséges és megfelelő driverek hiányában nem is fog kapcsolódni.
Amúgy nem lenne egyszerűbb a telefonban lévő kártyát belerakni a tabletbe és onnan másolni ?
A másik opció ezen programok egyikének használata: Bluetooth File Transfer,
Wireless File Transfer Pro, WiFi File Transfer -
pmenrath
csendes tag
Sziasztok én ma jutottam hozzá az xtab-100-asomhoz. Nekem nagyon tetszik, ezen az áron nagyon korrekt. Van viszont egy bluetooth gondom. Tudom párosítani a tabot (szintén androidos) telefonommal, de a telefonról nem tudok fájlt küldeni a tabra, csak az ellenkező irányba megy a dolog. Ha usb-n csatlakoztatom a telót, akkor sem látja a tab a teló sd kártyáját, pedig a böngészőben megjelenik a meghajtó. Megköszönöm a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Posta, csomagküldés
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest