Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigdady

nagyúr

Sziasztok.

tanácsotokat kérném:
    van egy asus transformerem dokkolóval, utóbbit azért mert sokat emailezek és érintővel rűhellek billentyuzni. Sajnos billenytyűzet felirata angol, asszony nem tudja megszokni, iphonom nem tudom szinkronizálni (most vettem ismerkedem ios-sel), többször kéne win bármennyire rűhellem, de kéne főleg office miatt, gyerek rácuppant szereti használni, kocsban is leköti, meséket néz. Imádom android gyorsaságát, de sokszor ujraindul a böngésző magától (3.2). Főleg netezek rajta, forumozok, filmet nézek wifin. 3g nem érdekel.

Ezek miatt arra gondoltam megválok tőle (2 hónapos, 125 e ft-ért :)) és vennék az árából helyette egy wines netbookot emailezésre stb-re és külőn egy tabletet. Nézegettem egyben a dell insiron mini duo-t, de mivel gyerek sokat log rajta inkább külön kéne kettő.
    Pl egy min atom dual procis netbook (packard bell-t láttam mediamarktban 60 e ft-ért) és pl egy wayteq xtab10 (10 col azért kéne). Mit gondoltok javasoltok?

Köszi

(ha vkit érdekel a transformer szóljon :) , ill zsoca kösz utolag a sok romot a zte bladehez ;) )

Új hozzászólás Aktív témák