- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok.
tanácsotokat kérném:
van egy asus transformerem dokkolóval, utóbbit azért mert sokat emailezek és érintővel rűhellek billentyuzni. Sajnos billenytyűzet felirata angol, asszony nem tudja megszokni, iphonom nem tudom szinkronizálni (most vettem ismerkedem ios-sel), többször kéne win bármennyire rűhellem, de kéne főleg office miatt, gyerek rácuppant szereti használni, kocsban is leköti, meséket néz. Imádom android gyorsaságát, de sokszor ujraindul a böngésző magától (3.2). Főleg netezek rajta, forumozok, filmet nézek wifin. 3g nem érdekel.Ezek miatt arra gondoltam megválok tőle (2 hónapos, 125 e ft-ért
és vennék az árából helyette egy wines netbookot emailezésre stb-re és külőn egy tabletet. Nézegettem egyben a dell insiron mini duo-t, de mivel gyerek sokat log rajta inkább külön kéne kettő.
Pl egy min atom dual procis netbook (packard bell-t láttam mediamarktban 60 e ft-ért) és pl egy wayteq xtab10 (10 col azért kéne). Mit gondoltok javasoltok?Köszi
(ha vkit érdekel a transformer szóljon
, ill zsoca kösz utolag a sok romot a zte bladehez
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest