Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
invent
csendes tag
Segítség kellene android programok(apk) pc-re történö letöltéséhez a Google Play-ről. Találtam is egy Real APK Leencher nevű programot ami a google fiókon kívül egy készülék azonositó (Divice ID) kódott igényel.
Kérdés az, hogy az xTAB-70-nél (gyári ICS) hogy tudom ezt megismerni (telefonoknál ez *#*#8255#*#* lekérdezhető)??
(Tudom, egyszerüen telepíthetnék a marketröl, de amire telepíteni akarok, azt a market jelenleg még nem ismeri fel!)
Mind ez persze nem lenne probléma, ha tegnap ellent tudok állni a MediaMarkt csábitásának és nem gyüjtök be egy uj táblát 30e-ét (MyAudio series 8 HD). Mentségemre szolgáljon, hogy kb. tudtam mire számihatok (garanciak, support:???)
Első benyomás alapján nem is olyan rossz (lehetne sokkal rosszabb is!), de az xTAB70 nálam marad!
-
invent
csendes tag
Segitség kéne a hozzáértőktől!
Az xTAB-70-re felraktam az ICS-t, (rendben) és a root csomagot, rendben (legalább is a telepitésnél ezt az üzenetet kaptam). Szeretném a látványt modsitani 240 DPI-re. Kelzsoca leírása alapján megtaláltam a szükséges filet, megnyitva szövegszerkesztővel a 160 átírva 240-re, majd mentés! És ez nem sikerül!
Gondolom rendszer file-röl lévén szó, talán valamilyen különleges eljárás, vagy ezköz szükséges. Sajnos Linuxos ismereteim=0, ezt kérem vegyétek figyelembe!
A root csomag telepítése, ha jól értem, redszergazda jogokat biztosít, de a rendszer tud erről? Ha megnézem a beállitások>biztonság>eszköz-renszergazdák helyet, az üres.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Automata kávégépek
- Robogó, kismotor
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest