Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bontókő
csendes tag
Letöltöttem a Root Browser Lite-ot, átírtam amit kellett, amikor rányomtam a save-re, azt írta, az alkalmazás váratlanul leállt. Ez most vagy azért van, mert Lite verzió, vagy azért, mert nincs root jogom (gondolom, inkább az utóbbi).
Azt mondjátok még meg legyetek szívesek, hogy ha a nyitó hozzászólásban lévő rootolást megcsinálom, akkor ugyanaz marad minden, csak megkapom a root jogot, vagy lesz valami más változtatás is a rendszerben? Illetve tudok-e most mentést készíteni a meglévő állapotról, illetve ha rootoltam, vissza lehet-e állítani az eredetit?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest