Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Vistánál mondjuk pont épp régi kacat vasam volt, aminél már a BIOS se szerette a rendszert, úgyh nem forszíroztam. Mire megjött az új laptop, már volt win7 RC1 - ami ment is rajta betonstabilan.
USB vagy chipset okosság lehet, ami besz@rt nálam, rendszeresen rákeresek új USB driverekre - 1x frissítette is az egyiket - de még nem aranyélet
. A CU-nak mindenképp adok egy esélyt. -
t72killer
titán
Holabúbánatosretekbe beszéltem én zixpéről??? A 1511es és az eredeti win10 kiadás is hibátlanul mentek. Aztán pármillió usernek problémái lettek az AU-től. Nyilván mindenki, beleértve engemis szarrátuningolt ősrégi spécihardveren tol gányolt, aláíratlan drivereket
.Mind1, kívánom, hogy fuss bele a problémába, aztán fikázz másokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sorozatok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A CU-nak mindenképp adok egy esélyt.
.