Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-

Annyit fűznék hozzá, hogy én szeretem a keret nélküli ablakokat. (Tudom, ellent mond a win7 tetszési indexemmel, de mégis
) Linuxon például olyan témát használok, aminek nincs kerete. (Persze itt meg tudták oldani, hogy ennek ellenére ne egy pixelt kelljen eltalálni az egérrel, ha méretezni akarom az ablakot) Az árnyék viszont nekem fontos. Más méret és erősség az aktív és más a háttérben lévő ablaknál. Hogy messziről ránézve is azonnal világos legyen melyik ablak hol van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Linuxon például olyan témát használok, aminek nincs kerete. (Persze itt meg tudták oldani, hogy ennek ellenére ne egy pixelt kelljen eltalálni az egérrel, ha méretezni akarom az ablakot) Az árnyék viszont nekem fontos. Más méret és erősség az aktív és más a háttérben lévő ablaknál. Hogy messziről ránézve is azonnal világos legyen melyik ablak hol van.