Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"Az árnyék viszont nekem fontos. Más méret és erősség az aktív és más a háttérben lévő ablaknál. Hogy messziről ránézve is azonnal világos legyen melyik ablak hol van."
Ezzel csak egyet tudok érteni.
A sima 8-ban ezt utáltam, (nem is használtam emiatt). Összefolyt az egész. Aztán fokozatosan javult, de a Win7 használhatóságát (ebből a szempontból) mai napig nem érték el.
RS3-ra ígérnek ezt-azt, meglátjuk.Némi customizáció lenne legalább, de kiirtottak mindent. (nem akarok én csicsa ablakokat, meg minden gombot lecserélni, tehát egy Windowblinds erős túllövés lenne, csak egy Win7 szintű szabadság jól jönne).
Ezen kívül már csak a high-DPI-t kéne normálisan megoldaniuk, elégedett lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest