Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
King Unique #179 üzenetére
Volt régen a hwsw-n egy flesdizájner nevű arc. Az mondott ekkorákat
-
Syl
nagyúr
Annyit fűznék hozzá, hogy én szeretem a keret nélküli ablakokat. (Tudom, ellent mond a win7 tetszési indexemmel, de mégis
) Linuxon például olyan témát használok, aminek nincs kerete. (Persze itt meg tudták oldani, hogy ennek ellenére ne egy pixelt kelljen eltalálni az egérrel, ha méretezni akarom az ablakot) Az árnyék viszont nekem fontos. Más méret és erősség az aktív és más a háttérben lévő ablaknál. Hogy messziről ránézve is azonnal világos legyen melyik ablak hol van.
-
Syl
nagyúr
válasz
-Skylake- #158 üzenetére
Igen, a hetesben még sok helyen találni 3.0-ból maradt ikonokat.
De a Win10-zel kapcsolatban design egységességről beszélni?Amikor a gyári, beépített MS appok is össze-vissza jelennek meg? Egyik a kiválasztott színű ablakkerettel jelenik meg, a másik nagy ívben tojik a beállításodra, mindig fehéren működik. Egyiknél bal oldalon jelenik meg a beállítások ablak, a másikon jobbra.
Szóval a win10-nél is nagyon látszik, hogy több csoport dolgozik a design-on és azok egyáltalán nem beszélnek egymással. -
Syl
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #28 üzenetére
Pedig bizony az AU nagyon-nagyon sok embernél okozott USB problémát. Meg HDD partíció eltűnést.
-
Syl
nagyúr
Csak azt tudnám, ez mitől "creators"?
A 3D Paint-től?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest