Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli54213
aktív tag
Én vettem egy GIGABYTE HD6970 OC2 2GB-t a Club 3D 6870x2 helyett és sokkal jobb választás szerintem. Egyrészt mint írtam nekem a 6870x2 kerregett hangosan, meg sokszor leesett érthetetlenül az fps. A HD6970 OC2-vel nincsenek ilyen gondjaim, a windforce hűtővel eszméletlenül halk
-
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Valaki vett már ilyen kártyát rajtam kívül?
Mik a tapasztalatok?Előre is köszönöm!
üdv.
-
Zoli54213
aktív tag
Csak nem mindegy hogy milyen hangosat!
Olvastam előtte erről a kártyáról és eddig mindenki meg van elégedve vele aki megvette....sztem csak én kaptam selejteset, de majd elválik. Meg gondolom akkor a tesztbe is beleírták volna hogy kiemelkedően hangos a sercegése vagy vmi....
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #150 üzenetére
"Ha kapsz egy másikat úgyan úgy fog sercegni, mivel ugyan az a tekercs lesz azon is."
És honnan tudod hogy ez nem csak hibás volt?
üdv.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #147 üzenetére
Miért ezzel lehetett volna valamit csinálni hogy ne sercegjen? Engem nagyon idegesít úgyhogy jó lenne ha másikat kapnék és az nem sercegne....
Ha halk lenne nem érdekelne, de ez olyan volt mint a vinyó darálás csak 3x!!!! olyan hangos.üdv.
-
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Én már tulaja vagyok egy ilyen kártyának péntek óta és sajnos már most küldenem kellett vissza gariztatni. Most ezzel nem azt akarom mondani hogy mind rossz, de én egy ilyen darabot fogtam ki. Amúgy a ventilek nekem nem túl hangosak, meg jól is fut vele minden FullHD-ban. Egyszerűen az a gond, hogy ha terhelem, borzasztó hangos sercegés hallatszik ki belőle. Nem tudom mi lehet az, már több helyen is kérdeztem, de kondenzátorra tippelnek, de annyi biztos hogy nem a ventilátor. Majd még írok ha lesz vmi fejlemény....
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest