- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazee00
tag
válasz
bohoc71 #16220 üzenetére
Ezek nálam egyből kilőve, kipróbáltam azért, de ezelőtt minden fellelhető kalibrációs programmal próbálkoztam, nem segített, de azért köszönöm!
Most ebbe a 2.3 -s v5 romba is van egy kalibrálós program, amit feltettem, itt linkelték nekem. Ezzel sem jutottam előrébb, a képernyő alsó részét nem érzékelte. Android commander -el megkerestem, hogy hova menti a pointercal fájlt, és elkezdtem találomra a fájlban szereplő koordinátákat változtatgatni, aztán kisakkoztam hogy a legjobb. Odáig jutottam el, hogy most már tudom irányítani a telefont, érzékeli az alját, a tetejéből egy keveset nem, nem tudom a task bart lehúzni. Írni se nagyon tudok vele, olyan, mint ha egy félkész rom lenne, és nem lenne megoldva a kalibráció, de a semminél jobb. Ezért is lenne jó, ha ebből a romból valaki eltudná küldeni a fájlt, hátha sikerülne vele megoldani az ügyet.
-
vazee00
tag
válasz
ducsidu #16216 üzenetére
Mivel kerested? Ezekkel lehet kimásolni belőle, windows -os programok: qtadb vagy Android commander, esetleg telefonról még az es file explorer nevű programmal, csak be kell állítani ebben, hogy lássa az android fájlait.
Tehát nem a memóriakártyán kell keresni, hanem magán az android memóriájában.
-
vazee00
tag
Megtenné valaki, hogy a GB v5 rom -ból, a data/system/pointercal fájlt elküldi nekem?
Előre is köszönöm.
vazee00 -
vazee00
tag
Esetleg valakinek valami ötlete, az én hibajelenségemre?
Lassan már sírvafakadok az idegtől, amit ez okoz, egyszerűen hihetetlen. -
vazee00
tag
válasz
andro845 #16173 üzenetére
Hiába próbálom, itt is hibába ütközök. A kalibrálást el se tudom végezni, mert nem érzékeli a képernyő alját, továbbra is csak 1 rommal hajlandó. Sőt, először az alját nem érzékelte, viszont most már azt az 1 kivétel romot leszámítva, az összes többi rom esetén a kijelző felét nem érzékeli kb.
-
vazee00
tag
válasz
andro845 #16166 üzenetére
Melyik rom -al próbáltad? Sajnos nekem egyetlen rom -al érzékeli csk a képernyő alját, már minden lehetséges módszert kipróbáltam, és nem jutottam előrébb. Egyszerűen nem értem, nem tudom mi tévő legyek, pedig szeretnék másik romot feltelepíteni, de lassan már feladom az egészet.
Esetleg ha valakinek van valami ötlete, ami segítségül szolgálhat, kérem mindenképp írjon.
Köszönöm.
vazee00
-
vazee00
tag
válasz
RaZroX #16137 üzenetére
Üdv!
Ezt is próbáltam már, de egy update failed üzenet fogadott, a telepítés közben.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha megmondanád, hol találom, nagyon megköszönném, mert eddig nem sikerült rábukkannom.
-
vazee00
tag
válasz
vazee00 #16136 üzenetére
Sziasztok!
Meg van mi a hiba. Nem teszi be a romoknál a pointercal fájlt, ami a kalibrációs adatokat tartalmazza.
Ha nagyon szépen megkérek valakit, megtenné, hogy ezt a romot felteszi, Android commanderrel, vagy qtadb fájlkezelő programmal a data/calibration/pointercal fájlt elküldi nekem? Nagyon fontos lenne, és nagyon megköszönném, ha valaki segítene ebben, tudom nem sok rá az esély, hogy valaki csak ezért feltegyen egy romot, így aki esetleg ezt a romot használja, kérem tegye meg.
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
vazee00 -
vazee00
tag
Sziasztok!
Könyörgöm valaki segítsen, mert már kitérek a hitemből!
A problémám az lenne, hogy eddig mindenféle rom cserélgetést végeztem a v845 -ön, hiba nélkül. Eddig ezt a romot használtam:http://goo.gl/Q4IGI
Tökéletes volt, csak a rádió nem működött. Vissza akartam rakni egy 2.1 -es romot, ám a telepítés után a képernyő alsó részét nem érzékeli, hiába nyomogatom. Feltettem több romot is, 2.3 -at, többféle 2.1 -et az eredmény ugyan az. Viszont ha ezt a linkelt verziót teszem vissza, működik kalibráció után a kijelző alsó része.
Recovery -ben töröltem/formatáltam mindent többször, android commanderrel az összes mappát töröltem, mindent bevetettem, de hiába. Más romokon nem működik a linkelt kalibráló program, a többi htc -s talált program se. Ez előtt nem volt ilyen problémám, gond nélkül vissza tudtam rakni bármit. Próbálgattam különböző cwm -el, de semmi. Nem vagyok egy analfabéta kezdő ezen a téren, de ez a dolog baromira kifogott rajtam.
Akinek van ötlete, tud segíteni, kérem ne habozzon.Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
vazee00
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest