- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Hobby elektronika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirithon
csendes tag
Végre találtam egy boltban: http://www.makrotex.hu/catalog/Genius-Slimstar-220-USB-p-5367.html
-
Tirithon
csendes tag
Hát nem igaz, hogy még mindig nincs a boltokban, pedig a cikk óta szeretnék venni!
-
detroitrw
addikt
lehet má őket venni?
-
MaciG
addikt
LoL, megy ám a parasztvakítás
-
YODA mester
senior tag
Szárnyasbetét formájú nincs..?
-
DarkByte
addikt
Ha valaki lát valamelyik boltban SlimStar 320-at, sikítson !!
-
shteer
titán
válasz
Dark Archon #23 üzenetére
nekem sikerült - pont egy genius volt
mehetett is a kukába
-
Hát nekem még egyszer sem sikerült leöntenem a billentyűzetet, viszont otthon Genius KB-21e billentyűzetem van, s igencsak ott van a topon, szóval ezek sem lehetnek gagyik, s baráti áron osztogatják.
-
nyunyu
félisten
Ráadásul használatukkal munkahelyünk zajszintje is csökkenthető
Haaaaaaat, nagyon rajuk fert mar.
Parszor majdnem kivagtam melohelyrol kollega SlimStar Pro-jat, mert a kornyezetemben levo 6 billzet kozul annak a kopacsolasa idegesitett a legjobban.
Mindenesetre tovabbra sem tudom elkepzelni, mikor erik utol egy Microsoft billzet gepelesi komfortjat. Vagy akar a Logitechet.
-
Franklin
addikt
Kicsit deja vu érzésem van, vízálló Slimstar-ról már volt hír itt a PH-n:
Szóval tényleg vízálló... két hír nem tévedhet... :-)
-
Apollyon
Korrektor
Nekem Slimstar 311-es van kb egy hónapja talán. Az angol verzióján is ilyen béna enter van, de nekem magyar van és rendes nagy enter gombos. Még soha nem próbáltam hogy vizálló-e, de azért vettem mert az előző slim billem ami Chicony márkájú volt tökjó volt, sokkal jobban nézett ki mint bármelyik más, mindegy, bírta a strapát, de az eperlevet nem :/
Nah mindegy.
Egyébként azt is hozzáfűzném hogy Slimstar vízálló billek (legalábbis az enyém) még anti-bakteriálisak is! -
waverider
senior tag
szépek, hasznosak (mint nagy KV barát mondom)
-
törölt tag
A 320-as lesz a következő billenytűzetem. Nagyon szeretem a slim-eket
-
Arius
aktív tag
Majdnem jó a gombok elosztása, csak sajnos nem bírták ki hogy az enter-t el ne bökjék, így ilyenem se lesz soha.
-
Tyberius
aktív tag
Amatőrök... az én billentyűzetem 3 éves, én már nem is tudom, hánszor (de legalább 10x) öntöttem folyadékot (víz, kávé, tea, kakaó, kóla, de asszem hányás nem volt
), és még mindig működik.
Ja igen, persze minden egyes alkalommal szétszedtem, az érintkezőfóliákat lemostam kívül-belül, kiszárítottam őket, a mechanikus részeket meg zuhany/slag segítségével tisztítottam
és újra működött, ahogy kell.
De azt hiszem, egy ilyenre be fogok nevezni... ha tényleg tisztítható csap alatt. Az külön tetszik, hogy nem próbálták feltalálni a spanyolviaszt mindenféle egyedi billentyűkiosztással.
-
Vitus
őstag
válasz
detroitrw #10 üzenetére
Én is így jártam a dell billentyűzetemmel, lehánytam. Nem kicsit, nagyon! Működött de a szaga már nem volt a régi.
Kimostam csap alatt súrolókefével és még utána is jó volt de a szaga....
És az még csak vízálló sem volt.
Vitus
ui.: Úgy érzem, szagsemleges billentyűzetre van igény inkább.
Ja és nem a házipálesszal meg a borral volt a gond hanem az indexen megláttam egy politukst attól fordult fel a gyomrom.
-
DarkByte
addikt
Nagyon csinos a SlimStar 320-as. Letisztult design, fekete színű, vannak média gombok és csuklótámasz is. Pont ilyet keresek, főleg ha tényleg egy halk darab
(Ideje cserélni a már jócskán kiöregedő KB-09e -met) Egyenlőre viszont nem lelem itthon megvehetőben.
-
detroitrw
addikt
uccsó vizsga utáni manőwer következménye amikoris hazaérve megakartam nézni beírták e már az előző jegyem
s akkor történt a "szerencsétlenség"persze utána "másnap" /aznap/ megkellett nézni mégegyszer mert "elfelejtettem"
s akkor szembesültem először a tragédiával, midőn mit keres a répa a billengyűzeten -
detroitrw
addikt
nekem az előgye /
/ van a legbutábbó
1.5 éve vettem kb. 1-2 hónapja néha kihagy az "a" betű ... /1 év gar volt rá .../
nem rossz billi főleg amennyibe került
s látom az utógyais jóárasítva lesz /reméjük/
[OFF]más: a vizzá ló ság az egy kicsit összetett dolog
volt egy billim ami "véletlenül" leh@nytam
tökéletesen működött meg minden de ki kellett dobni mert írtó büdös lett
valszeg az ilyenkor felmerűlő mindenkori répa bepukkant[/OFF]
ja s most látom hivatlos oldalt hogy van 330-is
-
ALI_G
veterán
frankó
-
törölt tag
hát én egyszer nagyon elgondolkoztam valami hasonlón egy üveg bor és az mx3000 találkozása után, szerencsére nem sok baja lett, és mostmár vagy iszunk vagy gépelünk
mod: ilyne felcsavarható gumiszutyok volt nekem is... hááát nem mondanám hogy élmény volt, max elrettentő... azon sok mindent lehet, uzsonnázni kakaózni, de hogy gépelni nem az tuti -
törölt tag
Lesz magyarul is? Ha igen vevo lettem egyre.
-
renegade
aktív tag
"kakaobiztos" - 20 euro
-
azbest
félisten
és akár folyóvíz alatt is tisztíthatjuk őket
Ez azért túlzás, nem? A Logitechem is kivezeti a csatornyákon a folyadékot, de ha betenném a csap alá, akkor valószínűleg a belsejébe is menne víz. Nem mindegy hogy ráfolyik, vagy nagyobb nyomással rázúdítják
Ez már inkább vízálló
-
törölt tag
nekem bejon ez az egyszeru design es jol is hasznalhato...
kiveve az autos jatekoknal
mindenesetre megeri ezert a potom arert -
kenny22
csendes tag
Nem rossz megoldás csak kár, hogy genius...
Eddig 2 genius billentyűzetem volt/van és egyszerűen katasztrófa... a régi (kb 8 éves) billentyűzetem jobban működik... -
Kobe
veterán
teljesen korrekt ár érte, mivel euróban van emgadva remélhetőleg itt sem lesz csak +10%-kal drágább, annyit emgér, nagyon tetszik a design.
Egér vajon jár hozzá, vagy azt külön kéne beszerezni ?
-
Yutani
nagyúr
Jó lenne egy ilyen a munkahelyemre is, pont tegnap öntöttem nyakon kávéval a régi Genius billentyűzetem. Azóta 1 betű lenyomására két karakter jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A két új SlimStar ellenáll a tipikus irodai baleseteknek, és halkabban dolgozhatunk rajtuk.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest