Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unclefucka #1470 üzenetére
4/6
Mytek 192 és AKG K500Nos. Nagyon régen bohóckodtam olyannal, hogy formátumokat hallgassak egymással szemben.
1. A 128-as mp3 tök más hangosság. Egyértelműen komprimált. Ezt viszonylag könnyű kiszúrni.
2. A 320 és a FLAC között a vacak hangminőségű JAY Z és a Katy Perry számoknál nem találtam különbséget.
3. A Katy Perry szám egy Max Martin produkció 2013-ból. MM-é minden tiszteletem, de ez sok mindent elmond a végeredményről. A JAY Z szám pedig szerintem szándékosan rontott hangminőségű (ez is egy művészeti kifejezőeszköz).
4. A Coldplay számot ugyan eltaláltam, de tuti biztos, hogy a FLAC változat sem nyers, hanem már megjárta az mp3 átkódolást korábban az élettörténete valamelyik fázisában.Ettől függetlenül a 4/6 egy 3-as választásos teszten egész jó (itt ugyebár 2/6 a véletlenszerű eredmény)
-
válasz
Donki Hóte #1337 üzenetére
Kutyámnak naponta legalább 20x elmondom, hogy jaj de hülye vagy
-
Wow, tökéletes vörös posztó
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest