Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
"Audiofilek csak erre esküsznek, nem a stream-re, mp3-ra, de még CD-re sem."
Ők azok, akik 5cm átmérőjű kábelen viszik a jelet, hogy aztán belevezessék egy kondiba, mondván, így "sorba rendeződnek az elektronok" és akkor jobban szól a cucc?? Érdektelen, hogy ezek mire esküsznek...
Másrészt, a "nem megyek a tömeggel és nem haladok a korral" életérzést leszámítva, nem tudom mitől szólna jól egy recsegő, zajos, elavult hanghordozó...Azt most ne keverjük ide, hogy néhány DJ még szereti pörgetni, mert ott direkt jó, ha recseg, ropog...Esetleg még nagyon kása metálban sem számít a sok zaj, recsegés, pattogás, ami már egy teljesen új vinylből is jön kifelé...máshol életképtelen.
-
gyulank
addikt
válasz
Dilikutya #20 üzenetére
Vagyis mikor CD-re digitalizálták, akkor nem 24bit 96kHz-en vették fel valószínűleg, de már így is fel tudták.
Én azt mondtam, hogy bakelitra is mehet az eredetiről is, meg mehet a digitalizáltról is.
Úgy mint ahogy lehet AudioCD-t írni mp3-ból, és van HD240p a utúbon.
Csak szerintem ennél nem lehetne észrevenni, ha a jel nélküli hang egyforma volna.
Ilyen formátumban meg pláne. Szerintem árfüggő. Bár ha mondjuk régen is volt bakeliton, akkor nem igen csináltak új nyomót hozzá, ha nem volt, akkor meg gondolom egyszerűbb, olcsóbb a digitalizáltról összeállítani a számokat. -
Van tábora, ez nem vitás, itthon is a fizikai eladások ~6-8%-át ezek teszik ki (viszonyítás képpen, a Blu-Ray tört százalékban van jelent a zenei kiadványoknál).
Hogy elavult azon nem kellene vitázni, igen, elavult. A kandalló is elavult fűtésre, mégis sok házban van kandalló. Ha valaki erre esküszik, akkor erre esküszik, és ha ki tudja fizetni, akkor ki is fogja fizetni. Ha pedig kereslet van rá, akkor a kínálat is meg fog jelenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A sokak által temetett formátumban lát potenciált az angol gigacég.
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest