Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Ugyan ezt akartam írni, hogy azért ha megnézem a fejlesztő honlapját, valahogy nem vagyok elájulva a képektől, amikre elvileg nagyon büszke a cég. Szerintem szimplán jobban jártak volna ha csendben maradnak, akkor lehet nem emlékszik egy év múlva senki az előző kirohanásra.
-
Psych0
őstag
Biztos nagy hordereje van t. Lengyel Erik szavanak. Az internet tele van ilyen arcokkal, akik kopkodik a Linuxot. En pl soha se hallottam az urge nevet, a cege nevet se, sot a motor jatekairol se.
-
cskamacska
addikt
Ismereteim szerint a C4 játékmotor felhasználói között egy Linuxos játék sem akad. Mondok jobbat, C4 játékmotor felhasználói között egy játék sem akad ami az abszolút szemét kategóriát átlépné.
World of Subways is amikor kiemelkedett a zs kategóriából, egyből a Havok Vision motorját kezdte el használni a 2011-ben megjelent 3. résztől.
-
qisqaqas
senior tag
Szerintem Gaben bácsitól tudnak valamit amit a publikum még nem.
-
lev258
veterán
A múltkori cikket itt az oldalon már csak némi késéssel olvastam, ezért nem akartam újra előhúzni egy hozzászólással akkor. Csak megemlíteném, hogy akik követték az akkori eseményeket, kicsit árnyaltabb képet kaptak. Az egész abból indult ki, hogy az Nvidia-s gépére (ez lényeges) nem sikerült felraknia valamelyik disztribúciót. Gyakorlottabb Linux felhasználók már tudják, ilyenkor mi a dolog menete, ő úgy tűnt, még csak nem is próbált segítséget igénybe venni (vagy rossz helyen kereste). A próbálkozásai vége lett a kirohanása. A dolognak volt még annyi utóélete, hogy a saját bejegyzései alapján felmerült a hardverhiba lehetősége is. Akárhogy is, eléggé túlreagálta a helyzetet, pedig ismereteim szerint a szoftver felhasználói között bizony nem elhanyagolható a Linux tábor se.
-
"Nagyon valószínű tehát, hogy a Linux iránti ellenszenv a cégen belül nem változott meg csupán három hónap alatt, de az üzleti érdekek ezt egyszerűen felülírták."
Vagy a vezető fejlesztő út megtalálta a gyógyszerét.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még mondja valaki ezek után, hogy nem éri meg Linuxra (is) játékot fejleszteni. Ha egy ilyen csapat képes volt meggondolni magát üzleti érdekek miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elden Ring
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató (bolti ára 43k)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest