- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezer éves.
Tanya nem volt. Nem is lesz, de az állandó ház-ház-ház (bármi-bármi-bármi) csak az igazán jajj. El kell engedni a karót.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Graphics
Jómunkásember
Kalyiba.. Viskó? Kuckó? Tanya? Jajj..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Televan74 #28 üzenetére
A mindennapokban én is elvagyok/ellennék annyival.
Csak az archívum nem.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Leszámítva engem például.
Hogy legyen rendes biztonsági mentés is, legalább két 8 TB-ossal kéne indítani a műsort. Ami aztán idővel csak gyarapszik.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
MeszesKPT
őstag
Nagyon spórolós egy házikó ez, de hogy még a nyamvadt USB-n is kellett az azért mindent visz.
-
zetor2000
őstag
Én gondolkodom, hogy bővítsem a NAS-t, és a 4-6 TB méretben nem igazán előnyös az SSD sebessége az árához képest - figyelembe véve a felhasználási területet. Namost ebből a méretből kéne rögvest 4 db...
Tekintettel arra, hogy a NAS fiókba lehet rögtön szerelni Raid 0/1 et támogató 2x2,5" meghajtókat, ott se opció, hogy ilyen fiókokat ÉS meghajtókat vegyek. Meg a kapacitás is csak enyhe ugrás, és nem 4, hanem 8 drive kell... M.2 meg ilyenek nem támogatottak. Egyelőre. De az ár ott is döntően befolyásolja a vételi kedvet, és még mindig a merevlemez jön ki olcsóbban.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Nekem bejövős. Most ami gépet össze akarok rakni egy alapot, annak pont elég, egy egyszerű FSP táppal és hállelúja
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
kcsa
veterán
Amikor megláttam a "kalyiba" szót, már nem volt több kérdésem...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
GodGamer5
addikt
Kimondottan ronda ház.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
nubreed
veterán
Szerintem ez egy jellegtelen csúnya ház, az anyag is kevés benne, a beépíthető ventik számában sem túlságosan acélos és 2020 -ban a 2 front usb közül, csak az egyik 3.0 -s: epic fail. Ja és a színes jack kivezetésekért külön rossz pont jár.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
GreatL
őstag
Nekem olcsó ház kellett két AIO vízhűtéshez... SilentiumPC AR5 lett a befutó. Pont jó a hely és a szellőzés is.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
félisten
N+1-edik, jellegtelen, papír (3.5kg) kockaház. Minek neki hír?
Akkor már inkább FSP CST110
Ugyanúgy 3.5kg, és 10k HUF, de csak 350x140x335mm, és mATX, SFX táp, 3 drive, ODD nélkül, stb."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
veterán
Full korrekt olcsó ház... mondjuk még mindig másfél centivel szélesebb, mint az abszolut mATX minimum, de ezt már megszokhattuk.
Amit nem igazán értek, az a 3.5"-os helyek szerelhetősége, mint pozitívum... niggaplíz, ad1) ezeket egyszer rakod össze, aztán csók, illetve ad2) ki vesz ma még 3.5" meghajtókat?
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nyilván nem, de erre utaltam a hírben is.
Amúgy vannak víz szempontjából meglepően jó kis mikro házak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Piftuka
veterán
"Miért nem?"
"Nekem Thermaltake Core V51 van"
Meg is válaszoltad magadnak.
(Ez a ház ~9.000-10.000 forint. A tiéd "csak" 4x kerül többe... Szóval ahogyan mondtam: nem ez a kategória. )"Aquila non captat muscas."
-
Televan74
nagyúr
Visszafogottság miatt semmi extra.Kidomborodó oldallap,151 mm -es max cpu hűtő magasság. átlagos semmitmondó belső. És most nem az RGB hiányolom,csak fapad mint a többi.Egy "régi" Fractal házban is több a spiritusz mint ebben.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Chrys_
addikt
Miért nem? Nekem Thermaltake Core V51 van ami hasonló méretű ehhez, mivel a kezdeti beépített radiátoros szerencsétlenkedések után végre Mo-Ra 3-mal hűtöm a rendszert. Ekkor meg egy kis kiegyenlítő tartályt és pumpát lazán el lehet helyezni egy ilyen házban.
Bár a következő lépés nálam az lesz, hogy a tartály és a pumpa is ki lesz helyezve, de azt elég jól meg kellene tervezni.
-
twollah1976
őstag
Bejovos kis dobozka.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
félisten
Mert ha mondjuk a VGA mögé esk a HDD hely, akkor oda nehezen fogsz be- és kiszerelni bármit, ha bent van a VGA. A kereszt irányú elhelyezés előnyei adottak, könnyen hozzáférsz, könnyű szerelni. Anno ezért utáltam Cooler Master Centurion házamat...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Piftuka
veterán
A "vízhűtések szerelmesei" nem ilyen kategóriába tartozó házat választanak a számítógépüknek.
Egyébként teljesen korrekt kis cuccnak tűnik. Az előlap amorf mintázatú kivágása helyett talán praktikusabb lett volna egy hálós megoldás, de valószínűleg a szellőzéssel ennek sem lesz problémája.
Mondjuk azon még többet tudna segíteni egy hosszában elhelyezett merevlemez keret. Az eszközök hűtése is hatékonyabb úgy.
Valamiért a gyártók zöme ezt az elrendezést preferálja. (A legjobb megoldás egy tengelyen mozgó, a beépítést követően hosszirányba beforgatható keret volna.)"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest