Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini-ITX
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kalyiba.. Viskó? Kuckó? Tanya? Jajj..
-
-
-
MeszesKPT
őstag
Nagyon spórolós egy házikó ez, de hogy még a nyamvadt USB-n is kellett az azért mindent visz.
-
zetor2000
őstag
Én gondolkodom, hogy bővítsem a NAS-t, és a 4-6 TB méretben nem igazán előnyös az SSD sebessége az árához képest - figyelembe véve a felhasználási területet. Namost ebből a méretből kéne rögvest 4 db...
Tekintettel arra, hogy a NAS fiókba lehet rögtön szerelni Raid 0/1 et támogató 2x2,5" meghajtókat, ott se opció, hogy ilyen fiókokat ÉS meghajtókat vegyek. Meg a kapacitás is csak enyhe ugrás, és nem 4, hanem 8 drive kell... M.2 meg ilyenek nem támogatottak. Egyelőre. De az ár ott is döntően befolyásolja a vételi kedvet, és még mindig a merevlemez jön ki olcsóbban. -
Nekem bejövős. Most ami gépet össze akarok rakni egy alapot, annak pont elég, egy egyszerű FSP táppal és hállelúja
-
kcsa
veterán
Amikor megláttam a "kalyiba" szót, már nem volt több kérdésem...
-
GodGamer5
addikt
Kimondottan ronda ház.
-
nubreed
veterán
Szerintem ez egy jellegtelen csúnya ház, az anyag is kevés benne, a beépíthető ventik számában sem túlságosan acélos és 2020 -ban a 2 front usb közül, csak az egyik 3.0 -s: epic fail. Ja és a színes jack kivezetésekért külön rossz pont jár.
-
GreatL
őstag
Nekem olcsó ház kellett két AIO vízhűtéshez... SilentiumPC AR5 lett a befutó. Pont jó a hely és a szellőzés is.
-
N+1-edik, jellegtelen, papír (3.5kg) kockaház. Minek neki hír?
Akkor már inkább FSP CST110
Ugyanúgy 3.5kg, és 10k HUF, de csak 350x140x335mm, és mATX, SFX táp, 3 drive, ODD nélkül, stb. -
Full korrekt olcsó ház... mondjuk még mindig másfél centivel szélesebb, mint az abszolut mATX minimum, de ezt már megszokhattuk.
Amit nem igazán értek, az a 3.5"-os helyek szerelhetősége, mint pozitívum... niggaplíz, ad1) ezeket egyszer rakod össze, aztán csók, illetve ad2) ki vesz ma még 3.5" meghajtókat?
-
-
Piftuka
veterán
"Miért nem?"
"Nekem Thermaltake Core V51 van"
Meg is válaszoltad magadnak.
(Ez a ház ~9.000-10.000 forint. A tiéd "csak" 4x kerül többe... Szóval ahogyan mondtam: nem ez a kategória.)
-
Televan74
nagyúr
Visszafogottság miatt semmi extra.Kidomborodó oldallap,151 mm -es max cpu hűtő magasság. átlagos semmitmondó belső. És most nem az RGB hiányolom,csak fapad mint a többi.Egy "régi" Fractal házban is több a spiritusz mint ebben.
-
Chrys_
addikt
Miért nem? Nekem Thermaltake Core V51 van ami hasonló méretű ehhez, mivel a kezdeti beépített radiátoros szerencsétlenkedések után végre Mo-Ra 3-mal hűtöm a rendszert. Ekkor meg egy kis kiegyenlítő tartályt és pumpát lazán el lehet helyezni egy ilyen házban.
Bár a következő lépés nálam az lesz, hogy a tartály és a pumpa is ki lesz helyezve, de azt elég jól meg kellene tervezni.
-
twollah1976
őstag
Bejovos kis dobozka.
-
-
Piftuka
veterán
A "vízhűtések szerelmesei" nem ilyen kategóriába tartozó házat választanak a számítógépüknek.
Egyébként teljesen korrekt kis cuccnak tűnik. Az előlap amorf mintázatú kivágása helyett talán praktikusabb lett volna egy hálós megoldás, de valószínűleg a szellőzéssel ennek sem lesz problémája.
Mondjuk azon még többet tudna segíteni egy hosszában elhelyezett merevlemez keret. Az eszközök hűtése is hatékonyabb úgy.
Valamiért a gyártók zöme ezt az elrendezést preferálja. (A legjobb megoldás egy tengelyen mozgó, a beépítést követően hosszirányba beforgatható keret volna.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó belépőszintre érkező újdonságán nincs sem RGB, sem edzett üveg. Halleluja?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...