- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alienware notebook topik
- MSI notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem minden esetben felezi, bár mondjuk a RE5-nél elég gáz a helyzet. Viszont sok játéknál észre sem vettem, hogy lassult volna. A crysisnél természetesen van látszatja a 3D bekapcsolásának. Látványban is, meg abban is, hogy nem kell annyira kapkodni, mint 3D nélkül.
Az iponnal kapcsolatban Neked van igazad, kétszer is elnéztem a 96/69-et pont ezeknél a kariknál.
(#137) CptMisi
Nem szokás, ha itthon gyártják azt a valamit amit megveszel.
A 4770-et pont jónak mondod.
Mennyi is az ajánlott végfelhasználói ára?
Mennyibe kerül itthon? Ahogy számolom a kinti ár 150%-a. -
Ezt most miért mondod? Pont ott néztem én is, és a gtx275 az olcsóbb.
Persze hogy tetszett, hisz azt kapták, amit akart, kenyeret és cirkuszt a népnek.
Tudom nehéz dolog dönteni, főleg mások helyett, hisz a legkönnyebb hibát találni.
Én szeretnék új ati kártyát, de mióta kipróbáltam a 3D-t nem szívesen mondanék le róla, mert valóban iszonyú jó. Én emiatt ajánlanám a gtx275-öt is a 4890 mellett.
-
De én nem nagykerben vásárolok, hanem kiskerben, és ott most a gtx275 az olcsóbb. Az persze más kérdés, hogy biztosan nem vennék.
Bélánkat szavahihetőnek tartom, és jó teszteket is csinál mindíg, de érdekes, hogy az áprilisi teszt kicsit más volt. És egy teszt végeredménye nagyban függ attól, hogy ki csinálja. Hálisten Ő azért vigyáz az egyenlő feltételekre, csak az nem mindegy, hogy milyen játékokat próbálgatunk. Teszamaszt csinálok egy korrekt tesztet házilag, de mivan, ha 7 nv-nek kedvező játékot választok bele, és 2 amd-re kihegyezettet?
Szerintem mindkét kártya ajánlható annak, aki 50K-ig bezárólag keres vga-t.
Nagyon jól hangzik a 7:3 de nincs túl sok jelentősége 5-8 fps különbségnek, hacsak az nem a 18-26 tartományban van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sapphire mindenféle hírverés nélkül dobta a szorítóba az új Radeon modellt.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest