Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez a g92-es GTS megvan másfél éve. Tavaly előtt november végi, akkor volt világválság helyett kártyaválság, alig lehetett anno ilyen kártyát kapni - azt is vérdrágán (80k körül). Nekem akkor sikerült fű alól előkapnom ezt a karit (69-ért), stock hűtő helyett egy kis csendesítés az accelero s1-gyel, és a mai napig használom, és újfent megerősítést nyert, hogy mivel max. 1600X1200-ba játszom, de leginkább 1280X1024-en, még mindig felveszi a harcot a mostani középosztálybeli kártyákkal. Más kérdés, hogy másfél év alatt 40~45k-val ér kevesebbet...
A számítástechnikában eddig nem igazán volt sosem "jó vétel". Abban a pillanatban jónak tűnő vétel igen, csak olyan futószalagon jönnek a kártyák, hogyha az ember a jó vételre alapozna, akkor sosem venne semmit.

Nem tagadom ezek az ATI-k jóval alacsonyabb kezdő áruk miatt messze nem fognak ilyen értékcsökkenést elszenvedni, eleve mert már nem is tudnak, hiszen több lenne a deficit, mint a vételi áruk.

-
FireKeeper
nagyúr
jó, azzal tisztában vagyok, hogy amint öregszenek a kártyák, az adott család felső és középkategóriás modelljei árban közelebb tolódnak egymáshoz, ez természetes. csak arra akartam rámutatni, hogy 4870 azért egy olyan kártya, aminek nem nagyon kell full hd-ben sem szégyenkeznie, a 4830 meg például, ha csak 512MB vram-mal van szerelve, akkor néha zavarba jöhet ennél a felbontásnál. persze hogy hosszú távon a 4870 veszít többet az értékéből, de ez természetes mivel alapból drágább volt. szóval nem az a véleményem, hogy jobban járt, mintha 4830-at vett volna, hanem hogy nem járt olyan rosszul mint azt hiszi. van egy valószínűleg jó ideig használható kártyája ami a full hd-tól sem retten meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest