Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Azért nem nagyon szeretem a játékokat mert a Nether vagy az Infestation vagy a DayZ-be is mindig a más playerek öltek meg,kérem szépen ez egy játék másnak a játékkedvét veszik el...Netherbe is elvittem egy csomó szintre majd hátba támadtak és elvették mindenem,a sok majomláda. remélem ebbe lesz valami FF mód amivel csak Co-op módba egymást segitve csakis zombiek ellen nyomuljunk mint a L4D2ben
-
ViharVadász
őstag
Ha már a DayZ-t nem tudom kipróbálni, legalább ezt majd később tudom remélhetőleg játszani. Drukkolok nekik, hogy minél jobb legyen!
-
mentoloshypo
senior tag
Vannak azért szerencsés emberkék!
Mondjuk az azért már túlzás, hogy lépcsőről leesés az akár instant halál is lehet...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mentoloshypo #27 üzenetére
Ne értsd félre, nekem se jött be. Fél óra után semmit nem találtam. Csak zombikat, amik elől elfutni se tudtam.
-
RECSKA
veterán
válasz
mentoloshypo #27 üzenetére
Mint az elet, csak itt ujrakezdheted
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mentoloshypo #25 üzenetére
Őszintén? Én sem tudom. De kirabolnak, kifosztanak, ezt mind csinálják. Vagy otthagynak a zombiknak. Vannak cuccok, amiket lehet gyűjteni, és elvesziteni. A lényeg a minél tovább való túlélés.
-
mentoloshypo
senior tag
Van egy karaktered, szépen kimaxolsz rajta mindent a lehetőségekhez mérten, tele vagy jó cuccokkal vannak fasza fegyvereid végre és egyik pillanatról a másikra megöl egy zombi vagy egy másik játékos (aki feltételezem ki tud baggelni, ha megöl téged) és kezdhetsz mindent elölről? Huss X tíz óra farmolás?
Kérdem én: mi ebben a jó?Még a Dark Souls-ban sincs ilyen ha meghalsz, mert csak a lelkeket veszíted el, a felszedett tárgyak megmaradnak halál után is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mentoloshypo #21 üzenetére
Odalesz mindened.. bár eddig 1.5 óra alatt semmi érdemlegeset nem találtam.. Ellenben 3x meghaltam, a lerázhatatlan zombik miatt.
-
khes
tag
Planetside 2 motorja fogja hajtani, szóval szerintem ebből ha akarnak csinálhatnak egy nagyon szép játékot. Btw dayz modnál egy jobb zombis játékkal sem találkoztam, remélem ez lesz legalább olyan jó!
-
Silentfrog
veterán
válasz
ígyvanferi #17 üzenetére
Ez a média hatása! Egy ideig a csapból is az folyt!
-
ígyvanferi
addikt
Nekem minden alkalommal a H5N1 vírus jut az eszembe, amikor meglátom a játék nevét.
-
törölt tag
válasz
mentoloshypo #10 üzenetére
Nem, de zombis.
-
Wasp_HUN
tag
"Tényleg az van ,hogy nem veszik komolyan ezeket a játékokat néhányan."
Na ne... egy JÁTÉKOT nem vesznek komolyan. ELKÉPESZTŐ!!!
@Bandi995: És? Azért mert PS4re készül valami miért kéne jól kinéznie? PC-re is megjelenik azon meg még szebb játékok is vannak, mint PS4en, szóval... mi van !?
-
Bandi995
aktív tag
Ez a grafika most komoly? Egy PS4-re készülő játék? 2014-ben? Zombi vagy sem, hmm-hmm
Még ha pre-pre-pre-pre-alpha footage, akkor is egy kalap ....
-
Ata10
csendes tag
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Csatlakozom, én is nagyon várom
Végre kihoznak egy olyan MMO-t amit lehet ingyenesen tolni és sok zombi fanatikusnak kedveznek vele ..
-
Spancho
senior tag
A rust-ról néztem ma egy videót ahol 3-4 10-12 éves gyerek tört be valami kisebb csapatnak az erődjébe.
Tényleg az van ,hogy nem veszik komolyan ezeket a játékokat néhányan.
Biztos nagyon bele lehet élni magad ,de ha csak szórakozásból már elqrja a játékodat az nem valami vicces.
Főleg a DayZ-ben -
-
Garada
őstag
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Így igaz, bár lassan ideje lenne több mindent bemutatni szerintem
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
"Egy kis reformálás ráférne már a zombi témában"
Let's see, 'Murica helyett Mexico, és Zombik helyett ittas kőművesek.
-
Wasp_HUN
tag
Pont az a célja... ezért is hívják túlélő játéknak
Az, hogy 2 hete bejelentették, meg nem jelenti azt, hogy nem dolgoznak rajta már 1 éve. Tudom, hogy valahol írták, hogy kb fél éve kezdték el a fejlesztést, de én fejlesztőknek már azt se hiszem el amit kérdeznek.Ja igen... DayZ szar
-
törölt tag
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
A State of decay készitésében részt vettek.
-
mentoloshypo
senior tag
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a M$ is meglovagolja-e a zombi hájp vonatot. Miért ne?
-
Spancho
senior tag
Az összes zombi ugyan úgy fut
Már most játszhatóbbnak tűnik mint a DayZ ,legalább is annyiból ,hogy van valami célja.
Ott csak mész gyűjtögetsz megölnek / mész megint gyűjtögetsz aztán megint megölnek.
Mondjuk a DayZ-nél is mindent ígérgetnek ,csak elég lassan halad.
Ez meg 2 hete kb ,hogy bejelentették és már mindjárt kész is van -
törölt tag
Jó kis játék lesz ebből, csak tartsák is magukat ahoz az igéretükhöz, hogy "prémium" shopban nem lesz elérhető fegyver meg ilyenek.
-
mentoloshypo
senior tag
Túl sokat még mindig nem tudunk a játékmenetről, de én továbbra is várom.
Az a kevés amit eddig látni lehetett viszont tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- !!Újszerű!! AsRock RX 7700XT 12GB /Jótállással!/Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro