Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Bachelor
tag
hihetetlen miket ki nem találnak már
USB-s mini akváriumThere Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
-
atkahun
tag
Ááá, ez nagyon durva!
Eddig ami a legdurvább volt nekem, az a delfines usb relaxáló ketyere az irodai stressz ellen, meg az usb-s pofa, hogy ne érezze egyedül magát az ember.
Na de ezek....
Komolyan mondom, előbb utóbb valami idióta cég kitalálja az usb-s vibrátort, vagy az usb-s autómata köröm vágót.
Tiszta röhej!...
-
forgonati
őstag
Az az üditőital-bölcső úgy néz ki mint egy bili... Amúgy meg haszontalan kinai szar mindegyik
Keelah Se'lai!
-
user12
őstag
USB borotva?
http://usb.brando.com/rechargeable-usb-shaver_p00218c035d015.htmlRendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
GG888
senior tag
Valaki találjon már fel nekem egy USB-s szivargyújtót
Folyton keresem a gyújtómat, igy egyszerűbb lenne
pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
04ahgy
nagyúr
-
kukorizz
csendes tag
A vicc az egészben az, hogy ezeket gyártják tehát valaki megvásárolja! Megnézném azt aki ilyenre költ
Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?
-
kariad
senior tag
Én behalok ezektől.Kreatív elmék!! Még a lábmelegítő hasznos is lenne de úgy néz ki mitha valami krémpundigba nyomnám bele a lában!!!
-
mephi666
nagyúr
akkor én nem vagyok ínyenc... a kávét/teát forrón szeretem, kb minden más italt pedig hidegen/hűvösen... igaz különbségekkel: a sör nagyon hidegen jó... a bor szobahőmérséklet alatt... a pálinka meg kettő között... (hozzáteszem, hogy távhő van nálunk és középső lakásban lakok... itt télen is el lehet lenni egyszál gatyában, mert simán 23-25fok van) ittam már kerítésszaggató házi vegyest 30-40fokban fizika meló közben (a pálesz sem volt sokkal hűvösebb), úgy kegyetlen volt... pusztakézzel meg tudtam volna ölni utána egy medvét...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
h-yle
addikt
Én is azon röhögök (sírok) hogy hogyan lesz az az itmedia.sk-n 2800 forintért beszerezhető cuccból 8000 a Speedshopnál...
Biztos extrém jó ügyintézés jár hozzá, bőrkanapéval, whiskyvel csinos hostes lányokkal, élettartam garanciával, 0-24 hívható ügyfélszolgálattal valamint ingyenes helyszíni szerviz kiszállással.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
mephi666
nagyúr
jah, mire hideg lesz a sör, szomjan hal az illető... esetleg alkoholelvonón lenne sikere a langyos sörnél csak 1 rosszabb van: a langyos pálinka... értelmesebb lenne kivezetni egy 12v-os csatit a gépből és arra tervezni "kicsit" komolyabb eszközöket...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
FPéter
aktív tag
A kis hűtőnek 2880 Ft az ára, postaköltséggel meg mindennel együtt, Hong Kongból. Nagyon érdekel, hogy ebből hogyan lesz itthon 8000 Ft Figyelembe véve azt a tényt is, hogy tulajdonképpen nem jó semmire.
Ja és természetesen a többi kacat ára is kb 2-3000 Ft körül mozog.
[ Szerkesztve ]
-
Oscee
csendes tag
Pontositanek amerikai sor belefer a piroskaba (mert bizony ugyanolyan dobozba rakjak mint a Coca Colat ) es mivel Amerika nagy piac, ez oda lett szanva
Épp ezt akartam írni - hogy nyugaton azért még teljesen elterjedt az ekkora méretű üdítő, és valamennyire a sör is (pontosabban 12 folyékony uncia, kb 350 ml).
-
daninet
veterán
ÚÚ vennék 3 rakétavetőt hozzá kis antennákat és felfegyverezném a szobám a családtagok ellen
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
domi007
őstag
Pontositanek amerikai sor belefer a piroskaba (mert bizony ugyanolyan dobozba rakjak mint a Coca Colat ) es mivel Amerika nagy piac, ez oda lett szanva
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
v.tom
őstag
Nekem ez tetszett. Komolyan. Ezt ki a f*sz veszi meg? Akinek ennyire fázik a keze, annak ajánlott egy keringési-rendszer vizsgálat.
-
Mikeee89
senior tag
Mit ki nem találnak
-
kukorizz
csendes tag
Piros hűtőbe sör se fér bele maradok a rendes hűtőnél
Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?
-
moha21
veterán
Hát no comment és veszik, veszik, mint az a hűtő legalább szigetelése lenne És takarékoskodjunk az energiával...
Csabe gondolhatod 2,5w-al mennyit hűt szar szigeteléssel ráadásul a 2,5w-ból jó ha 50%-ot hűt...[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Csabee.
nagyúr
Ezt a sok baromságot Kíváncsi lennék a hűtő mennyire hűti le valójában az üdcsit, mert sztem max hidegen tartja..
Üdv: Csabee.
-
P00By
nagyúr
Ez kellett a hét végére!
-
nyunyu
félisten
Melyik elmebeteg mobilklotyo fetisiszta dizajnolta ezt a dobozosudito hutot?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
szab.tam
nagyúr
usb 3.0 pocket pussy? (usb 3.0 azé' kell, hogy jó gyors legyen....)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
14adam
addikt
Hát ez hatalmas.Usb-s porszívót hiányoltam csak,azok is brutálisak
-
Sotho
őstag
Az utolsó ital-hűtő-főtőt űgy köll használni, hogy egy kis vizet töltünk bele aztán tesszük bele a dobozoskólát vagy akármit
-
kpal
nagyúr
az a ventis wecam jó lenne nyárra..
-
ZEN1TH
őstag
hat ez kessz
az a szalonnasuto atyauristen
kossz a cikket tetszetthttps://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Killing
addikt
Nesze nektek, most a szalonna sütő a menő.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Teasüti
nagyúr
Elfogadnék egy ilyen úesbés lábmelegítőt így télire... XD
De a kesztyű se kutya.#30: Ki mihez van szokva... 24 lenne az egészséges.
[ Szerkesztve ]
-
Thulcandra
senior tag
- nem értettem mire való ez a vörös hordozható slozi, aztán kiderült, hogy az egy hűtő akar lenni
- cherry coke nem volt?
- 24 °C alapból a szobában? meghalnék. 20 °C is bőven sok gyakran.Szerk.: - hiányoltam a tuning teszteket, kíváncsi lennék miként teljesít a slozi ha a júzer ügyesen leszigeteli!
[ Szerkesztve ]
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
bifidus
tag
USB-s cicimelegítő
-
moha21
veterán
válasz juliabrilke #26 üzenetére
Ugye-ugye? remélem Békés megyében is kapható lesz
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
juliabrilke
veterán
Csupa hasznos kellék.
-
demagóg
aktív tag
-
Vassili
tag
A ventis webkamerát modelleknek ajánlanám, hogy video cset közben is a legsexibb oldalukat mutatthassák ezzel a mini szélgép segítségével!
szerk.: esetleg a Tankcsapda frontemberének
[ Szerkesztve ]
-
lorenzen
aktív tag
-
félisten
Rakétavetőt akarok.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
pmheros
őstag
a ventilátornál olvasom:
"Egy kis papírral, szigetelőszalaggal és némi fantáziával viszont félelmetes eszköz varázsolható belőle." Mi az a félelmetes eszköz? hidrogénbomba?[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
veterán
Hát uraim idáig jutottunk,már ilyenek is kaphatók.Ha április elsején olvasom akkor azt hiszem valami tréfa,de nem eu komoly
duree54
-
Silentfrog
veterán
Én egyes amerikai börtönökben még el tudnám képzelni a usb ről müködtedhető villamosszéket is.
Esetleg tovvábbfejlesztve egy szivargyujtorol müködtethető villamosszéket is el tudnék képzelni a rendőrkocsikban és az eseleges szabálységtőket már az ut mellett el tudják szenesiteni!
Basszus mennyi szemetet kiadnak aminek semmi értelme.... -
]Phobos[
senior tag
Úristen, ki iszik olyan szörnyűséget? Annak a folyékony fogkrémnek a hűtés is felesleges!
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
plömplöm
őstag
-a max 5A az max 5A. nem én találtam ki.
-ez így ebben a formában: "az előlapi USB portokból ezt az 500mA-rt sem lehet kinyerni" egy butaság. előlaposságnak semmi köze a dologhoz, csak az ekkora áramnál az odavezető mazzagokon eső feszültséggel lehet gond, de ez a fesz.esés nem törvényszerű.
-nem ezért szoktak. "This is born out by the appearance in the market of USB powered reading lights, coffee mug warmers, and other similar items that have no communication capability. They may not be "compliant," but they do function."(és ez nem az a topik )
méginfo
"A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and was raised to 150 mA in USB 3.0. A maximum of 5 unit loads (500 mA) can be drawn from a port in USB 2.0, which was raised to 6 (900 mA) in USB 3.0.", ahogy rudi is írta már.[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
kem
addikt
Autó hifikkel rendszeresen megszívják az emberek. Külső 2,5"-os vinyók 400-480mA-t zabálnak(csaka a hdd) bekapcsoláskor, és ezt általában már nem tudják leadni a rádiók. Legutóbb egy nagyon erős akksival és egy PIO USB-s autórádióval próbáltam sikertelenül. PC viszont sokszor lead 6-700mA-t egy csatlakozón, így nem kell a dupla dugós miniUSB kábelt használni külső vinyónál. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy alaplap\noti vagy eszköz függő jelenleg,h mi a limit, és nem 500mA.
Köszi!
-
moha21
veterán
100w/s = 100J
1 C 1 dm3 víz hűtéséhez 4,1868J kell.
100/4,1868=23.88w/s usb max 500mA 5V mellett 2.5W
2.5W/s=2.5J
100/2.5=40s
Ha minden igaz és ideális lenne akkor 40s mellett hűlne 1 C-ot? Kérlek javítsatok, mert ez nekem gyanús!!
(jó tudom hűtőknek szar a hatásfoka, de akkor is)Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
rudi
nagyúr
Utánanéztem ennek az USB dolognak. Elvileg a normál USB 2.0 csatlakozók 500 mA-t tudnak, ami az USB 3.0-nál 900 mA-re emelkedik majd. Ellenben, ha nincs jelátvitel, akkor magasabb áramerősség is megengedett - kérdés, tudnak-e ilyet a csatlakozók. A powered USB, ami egyben SATA is, pedig további ampereket tud.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
lorenzen
aktív tag
"van egy "max 5A" kritérium, de ezzel nem ér tervezni. szóval ha egy portból ki akarok venni mondjuk 1A-t, akkor azzal valszeg nem lesz gond."
A max 5A, inkább max 500mA, de az előlapi USB portokból ezt az 500mA-rt sem lehet kinyerni.
Ezért szoktak a 2.5"-os USB külső merevlemezekhez duplázott USB csatlakozót adni.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
ALI_G
veterán
a rakéta luncher jobban tetszik
-
Dyingsoul
veterán
Nekem a Gallardo tetszett a legjobban! Sztem körül is nézek valami fain lamborghini makett után mert megszállotja vagyok ennek a sportmárkának!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
misx
senior tag
A végén az a sárga Gallardo-makett nagyon üt.
Én két USB-s vacaknak látom az értelmét: ventilátor (nyáron), lámpa (rossz látási viszonyok között a billentyűzet fölé). De van elfekvőben egy-két PC tápventim, amivel nyáron szoktam szórakozni, csakhogy az USB-ről nem lenne elég az 5V, így mindig megetetem őket mezei adapterrel (9-12V). -
plömplöm
őstag
a teljes igazsághoz még annyit, hogy szakirodalom szerint egy usb portnak nincs áramkorlátja, van egy "max 5A" kritérium, de ezzel nem ér tervezni. szóval ha egy portból ki akarok venni mondjuk 1A-t, akkor azzal valszeg nem lesz gond. de a terv számomra akkor is vagány, nem olvastam a cikkben, hogy mellékelve lenne a termékhez egy útmutató, hogy egyszerre hány ilyen hűtőfűtőt lehet csatlakoztatni.
-
atike
nagyúr
Én is ebben a melegen-tartóban látom a slusszpoént...
-
plömplöm
őstag
500mA@5V az nem 2,5W? csak kérdezem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest