Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JoeYi

őstag

én még ehhez a szebb kép dologhoz szólnék hozzá:

Azt nem mondhatja senki, hogy van különbség két videókártya képe között, ha csak képnézegetésről van szó. Mindkét kártya maximum 32bites színmélységre képes, azon felül, hogy melyiken néznek ki jobban a zöld fák, vagy a lobogó tűz az már csak azon múlik milyen színprofilt állít be az illető a vezérlőpultban.

Namármost itt jön a belinkelt tesztel kapcsolatban a probléma: két megszólalásig hasonló gépet tettek egymás mellé, két ugyanolyan monitorral. De vajon hajszálpontosan gyanolyanra volt-e kalibrálva a két monitor? Mert képnézegetésnél megintcsak beleszól a monitor színhűség beállítása, és igen pici eltérés is változtat.

A videóval nem kötekszek, célirányos shipek vannak a karikon amik a dekódolásért felelnek, szóval annál hihető, hogy jobb az egyik típus, mert élesebb képet hoz ki az anyagból.

A TV-re kötésnél megintcsak hihető, hogy valamelyik fél jobb, mert ott még azis számít milyen front van éppen, hát még hogy milyen zajokat rak a szgép a vezetékre, márha az hoszabb mint 10 centi...

És igen, mostanában nvidia fanvok, régen S3 fan voltam (nagyon régen :DD ), de olyan márka már nincs, pedig mindenkit vert Unrealban a metal effektel :D. Egyébként laptopom meg atis volt.

Nemtudom, sztem a teljesítmény a lényeg, mert fél év múlva már a Crysis2 is akadni fog ezeken, még médiumon is, aztán lehet lowra venni a grafikát, és akkor már hol lesz a képminőség :)

Új hozzászólás Aktív témák