Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Alpachino #276 üzenetére
hidd el sokan vannak, mert csak azt nézik, hogy 8800gt legyen. Egy jó darabig én is csak azt nézegettem, hogy mennyi a 256 megás kártya, mert eszembe se jutott, hogy ekkora korlátot jelent a memória, főleg mivel most csak egy nyomoronc 6600gt szenved a gépem 128 mega rammal. Aztán jópár tesztet átnéztem és láttam, hogy ha 21 colos tft szeretnék, akkor azok általában 1650*x felbontásban dolgoznak, abban pedig kevéske már a 256 ram.
-
JoeYi
őstag
válasz
Alpachino #272 üzenetére
nehem, én még kivárok, a jelenlegi tendenci szerint heti 3-4e forintotesik az ára. Ráadásul ahogy nézem mindenhonnét elkapkodják a 88gt-ket. Pár hónap múlva a gamerek felének 88gtje lesz szerintem
Ami nem baj, mert egy év mulva apró pénzért lehet sli rendszerre bővíteni a mostaniakat
-
JoeYi
őstag
páff, inno 8800gt 512MB: 47160 Ft
Asszem ezt is gyorsan elkapkodják.
-
JoeYi
őstag
szegény fLess, kapsz itt hideget-meleget
Állítólag azért jó az online média, mert az írók azonnal kapnak reakciót a szerzeményeikre
-
JoeYi
őstag
sztem is vmi félreértés lehet, mert a cikkekben a GTX-ekről és GTS -ekről van szó, a GT meg jóval ezek után jött. Ráadásul olyan lelassulásról van szó, ami állandó sebesség vesztést okoz egy idő után, amíg alttabot nem nyom vki, majd vissza a gaméba. Ezt tuti javították már, mert ismi semmi ilyenről nem számolt be a gtx-ével kapcsolatban. De én inkább nem okoskodok, láma vok a témához
-
JoeYi
őstag
válasz
Vincentph #223 üzenetére
jó 5let, bárcsak nekemis eszembe jutott volna
-
JoeYi
őstag
én még ehhez a szebb kép dologhoz szólnék hozzá:
Azt nem mondhatja senki, hogy van különbség két videókártya képe között, ha csak képnézegetésről van szó. Mindkét kártya maximum 32bites színmélységre képes, azon felül, hogy melyiken néznek ki jobban a zöld fák, vagy a lobogó tűz az már csak azon múlik milyen színprofilt állít be az illető a vezérlőpultban.
Namármost itt jön a belinkelt tesztel kapcsolatban a probléma: két megszólalásig hasonló gépet tettek egymás mellé, két ugyanolyan monitorral. De vajon hajszálpontosan gyanolyanra volt-e kalibrálva a két monitor? Mert képnézegetésnél megintcsak beleszól a monitor színhűség beállítása, és igen pici eltérés is változtat.
A videóval nem kötekszek, célirányos shipek vannak a karikon amik a dekódolásért felelnek, szóval annál hihető, hogy jobb az egyik típus, mert élesebb képet hoz ki az anyagból.
A TV-re kötésnél megintcsak hihető, hogy valamelyik fél jobb, mert ott még azis számít milyen front van éppen, hát még hogy milyen zajokat rak a szgép a vezetékre, márha az hoszabb mint 10 centi...
És igen, mostanában nvidia fanvok, régen S3 fan voltam (nagyon régen
), de olyan márka már nincs, pedig mindenkit vert Unrealban a metal effektel
. Egyébként laptopom meg atis volt.
Nemtudom, sztem a teljesítmény a lényeg, mert fél év múlva már a Crysis2 is akadni fog ezeken, még médiumon is, aztán lehet lowra venni a grafikát, és akkor már hol lesz a képminőség
-
JoeYi
őstag
Két érdekes teszt:
8800gt 256 vs 512 vs 1024 MB //eredmény: 1GB-os változatot gyakorlatilag csak egy bizonyos játék tudja rendesen kihasználni. (Knights of the sea) -
JoeYi
őstag
válasz
ígyvanferi #89 üzenetére
ty
. NEm saját ötlet, azthiszem pcworldben vannak ilyenek, csak ott egy fps árát szokták kiszámolni.
-
JoeYi
őstag
válasz
cowboy_bebop #72 üzenetére
Az korrekt. 88gt-ket is ilyen olcsóságban tudsz szerezni?
-
JoeYi
őstag
Én két diagrammal egészíteném ki, amit az utolsó átlagolt százalékos értékek alapján csináltam.
Az árak amikkel számoltam:
8800gt512: 60k
8800gt256: 50k
3870:.........49k
8800gs:.....47k
3850512:...43k
3850256:...39kKapcsolódó xls: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Radeon HD 3850 nagyobb, a GeForce 8800 GT kisebb memóriával érkezett laborunkba, és itt a GeForce 8800 GS is.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest