- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
namart
csendes tag
-
bandikaa
csendes tag
válasz Steve2006 #9137 üzenetére
Köszi, néztem, annyi bajom van csak vele, hogy erőforrászabálónak sejtem, minden induláskor indulni akar, amit nem tartok feltétlenül indokoltnak... Még agyalok rajta.
Más: Lehetséges, hogy a teló kijelzője, pontosabban az üveg felülete nem teljesen sík?
Még annak idején rendeltem üvegfóliát is. A gyári második fólia mostanáig bírta, full karc, leszedtem, felraktam az üvegfóliát, de egyrészt túl nagy (azaz ígyisúgyis cserés), másrészt viszont nem tapadt fel a kijelzőre, van egy kb fél centi széles szakasz lent-jobb-bal oldalon ahol levegő van alatta, rásimításra eltűnik de az üvegfólia rugalmasságánál fogva vissza is ugrik.A kérdés: VALÓJÁBAN mekkora üvegfóliát vegyek? Akinek van fent és elégedett, pls adjon nekem egy mm-ben megadható szélesség magasság értéket...
''Idővel mindenkinek nullára csökken a túlélési esélye.'' <br>''A nőknek csakis a belső értékek számítanak. Pl. klíma, bőrülés stb.''
-
azbest
félisten
válasz Steve2006 #9050 üzenetére
mondjuk pont nem a google támogatása hiányzik. A chipset gyártók nem csinálnak drivereket az újabb rendszerekhez, nem nyílt a driver, így más sem tudja újabb kernelhez lefordítani őket.
A készülékgyártók pedig nem szerentek újra fizetni a driverekért a régi telefonokhoz, ingyen pedig nem kapják meg.
Az újabb, módosított kernel pedig ahhoz kellhet, hogy működjön az újabb android vele.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Steve2006 #8208 üzenetére
A kamera a sima thorban is trükkös, ott is 8/13 és 2/5 lehet. Pont azért írtam az előző kommentemet, hogy a nagy hasonlóság kábé kimerül abban, hogy a nevét újra felhasználták és egy két alkatrész közös vagy hasonló. De amúgy teljesen más készülék.
A linkelt összehasonlításban is vannak hibák. A thor-e nem 2.5D görbített üveges kijezős. Sík.
Egyébként kiderült már az, hogy a Thor valójában tud-e 5GHz-es wifit kezelni vagy sem? Itt valamelyik alternatív rom kapcsán a felsorolásban írva valaki a changelog listájában hogy 5GHz wifi megosztás javítása. A normál 7es rendszeren nem működik, az biztos. A 6-os korában meg nem volt 5GHz-es wifim.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest