-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pikachu24 #5747 üzenetére
Ez sima kontakthiba szerintem.Vacak anyagból,kis felületen érintkező csatlakozónál egy pillanatra megszakad az áram hirtelen terhelésre.Hát igen,elég gáz,nevetséges,hogy lassan milyen spórolás megy a felsőkategóriában is,én kíváncsi lennék egyszer egy olyan kimutatásra,hogy a csodakütyük mibe is kerülnek mint előállított termék,melyik gyártó hányszoros haszonnal adja,mert top.Értem én,mondjuk kompenzálni kell az alsó szériákat...
De egyébként én se értem,hogy jön ez ide még offként is,francot érdekel a 200+ -os világ,azé' vettem Thort
Még szerencse,hogy a jobbfajta kínai telókkal pont azt kapja az ember,amiért fizet,tisztességes anyagú,összerakású cuccot tisztességes pénzért.Ezértis verhetetlen a Thor a kategóriájában,mert kevesebbért már sokkal rosszabb van,picivel több tudással pedig hirtelen nőni kezd az ár.Pont középen van ez a cuccos,nem kíván nagy kompromisszumot,ami benne van,az jó,és olcsón megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest