- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Persze, Persze, nem olvastad el amit írtam idézem magam, de nem szeretem idézni magam, mert akkor azzal fogsz jönni, hogy még nárcisztikus is vagyok persze nem de alapvetően belekötöttél olyanba aminek semmi köze a témához.
De hidd el nem csak egy bizonyos szint gondolja majd, hogy ez egy értelmes érv volt, nem a felső szinten.
A magyar nőnek jár a hely, előre kell engedni, és még bunkó is lehet, mert Nő. Tisztelet a kivételnek, van, de nem ez a többség.
(#90) Kernel
...
Abból még nem kellene általánosítani.
....elég tiszteletlen vagy, hogy nem olvasod el amit írtam, majd még meg is hazudtolsz.
Hmmmmm....
Csak megkérdezném, hogy vajon miért van az, hogy a magyar emberek (TISZTELET A KIVÉTELNEK, talán te is meglátod így) ilyen félremagyarázásokkal akarnak érvényesülni?
Költői volt nehogy válaszolj
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Villanyszerelés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- Formula-1
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest