- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Persze, Persze, nem olvastad el amit írtam idézem magam, de nem szeretem idézni magam, mert akkor azzal fogsz jönni, hogy még nárcisztikus is vagyok persze nem de alapvetően belekötöttél olyanba aminek semmi köze a témához.
De hidd el nem csak egy bizonyos szint gondolja majd, hogy ez egy értelmes érv volt, nem a felső szinten.
A magyar nőnek jár a hely, előre kell engedni, és még bunkó is lehet, mert Nő. Tisztelet a kivételnek, van, de nem ez a többség.
(#90) Kernel
...
Abból még nem kellene általánosítani.
....elég tiszteletlen vagy, hogy nem olvasod el amit írtam, majd még meg is hazudtolsz.
Hmmmmm....
Csak megkérdezném, hogy vajon miért van az, hogy a magyar emberek (TISZTELET A KIVÉTELNEK, talán te is meglátod így) ilyen félremagyarázásokkal akarnak érvényesülni?
Költői volt nehogy válaszolj

Új hozzászólás Aktív témák
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Torrent meghívó kunyeráló
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Autóhifi
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest