- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Persze, Persze, nem olvastad el amit írtam idézem magam, de nem szeretem idézni magam, mert akkor azzal fogsz jönni, hogy még nárcisztikus is vagyok persze nem de alapvetően belekötöttél olyanba aminek semmi köze a témához.
De hidd el nem csak egy bizonyos szint gondolja majd, hogy ez egy értelmes érv volt, nem a felső szinten.
A magyar nőnek jár a hely, előre kell engedni, és még bunkó is lehet, mert Nő. Tisztelet a kivételnek, van, de nem ez a többség.
(#90) Kernel
...
Abból még nem kellene általánosítani.
....elég tiszteletlen vagy, hogy nem olvasod el amit írtam, majd még meg is hazudtolsz.
Hmmmmm....
Csak megkérdezném, hogy vajon miért van az, hogy a magyar emberek (TISZTELET A KIVÉTELNEK, talán te is meglátod így) ilyen félremagyarázásokkal akarnak érvényesülni?
Költői volt nehogy válaszolj
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest