- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem írtam ilyet, hogy az miatt kapta ezt a nevet. Csak szólok , hogy Vikipédiával szemben a 2 K már rég nem a full HD hanem az 1440 P videókat jelenti, . talán követni kellene a fejlődést, a többit megtalálod feljebb lévő komentben.Kb annyira meghatározó a vikipédia, mint a youtube és a nevesebb telefongyártók, akik a 2 K kijelzőket nem FHD nak árulják , hanem szerencsére 1440 P felbontással. Lásd samsung, LG.[link]
Semmiféle piaci elvárás nincs? Kb annyira mondhatom ezt magamból kiindulva, mint ahogy ezt te állítod.a Piacról magadból kiindulva. Az, hogy a buta konzoljátékok hozzák és termelik a pénzt a gyártóknak, és sajnos kevesebb munkával silány minőséggel is el tudnak adni minden szart, az nem azt jelenti, hogy a játékosok többségének ne lennének elvárásai. Főleg PC-s vonalon, ahol a 144 Hz monitorok is kezdenek utat törni.
Még ehhez a hozzászólás, dologhoz, hogy ÉN hozzászólásomban az FPS-t hoztam fel mindjárt, tehát innentől kezdve nekem a saját hozzászólásom a mérvadó és nem másé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen monitort vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Házi hangfal építés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged