Új hozzászólás Aktív témák
-
-szp-
aktív tag
válasz
Jim Tonic #10 üzenetére
A FB CEO-ja azt kommunikálja, hogy az embereknek szüksége volt a változtatásra. Le is írja a posztjában, hogy dislike gombot szerettek volna, ezért kaptak 5 hangulatjelet, amit nyomkodhatnak. Erre épül az írás első része, aminek ugyanúgy semmi értelme, mint magának a döntésnek ebben az értelemben.
Az utolsó két bekezdés (a belepakolt linkek nem véletlenül kerültek oda, elég fontosak a történet és a gondolatmenet megértéséhez) pedig az, amiről Zuk nem beszél, méghozzá a pontosabb visszajelzés, ami így a legegyszerűbb neki.
1. Eddig is volt lehetőség a kommentelésre, és a kommentelés keretein belül használni nagyjából 200 hangulatjelet, vagy még többet
2. A mostani változással ezeket szűrték meg és tették ki a polcra, hogy mindenki könnyedén elérje.
3. Nem az számít, hogy az ismerőseik fotójára melyik érzelmet nyomják az emberek, hanem amit a hirdetésekre, hírekre, céges bejegyzésekre tolnak el.
4. A fentiek alapján egyszerűbben és pontosabban nyomon követhető, hogy x céggel kapcsolatban milyen attitűdök merülnek fel, ami a hirdetések célzása, formálása szempontjából elengedhetetlen.ennyiről szólt az anyag, és szerintem ennek itt a helye, nem a logouton, mert ez UX, marketing és pszichológia
-
mirci18
addikt
válasz
Jim Tonic #10 üzenetére
Csak azért van belőle téma mert ez jelenleg az egyik olyan dolog ami a legtöbb embert foglalkoztatja.
Soha ezelőtt nem akart ennyi ember megosztani másokkal ennyire semmit mint most.
Mostanra a facebook megváltoztatta a társadalmat a gondolkozást.
Nagyon sok ember főleg nők függenek ettől az oldaltól. -
MC Pite
veterán
UTÓPIA ON:
Fészbukot... az emberek... ésszerűen használni?
UTÓPIA OFF:
Hát, nem lenne rossz...Mivel csak pozitív visszacsatolási lehetőség van, továbbra sem szeretnék termék lenni, nem ad semmit számomra, és nem tudom a környezetemnek sem visszajelezni hogy mizu. Az utópia offosokat a magyar oldalon anno szépen kizárogattam, az is egy megoldás volt. De itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest