- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
Raysen623 #45 üzenetére
Talán nem kéne minden FPS-nek, főleg a taktikai és milsim-eknek hero shooter (like Fortnite) vonalra átállni, csak azért, hogy mindig legyen friss tartalom.
De azt hiszem értem, amire utalni szeretnél. A friss tartalmak valóban életben tudják tartani az érdeklődést egy-egy játék iránt. Főleg, ha az nem meszeli el az egyensúlyt benne és a játékmechanikát sem rontják el közben.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Raysen623 #48 üzenetére
Nem az volt a hozzászólásom lényege hogy szerintem melyik a jó vagy rossz kieg hanem hogy objektív szempontok szerint is évek óta gyenge a Blizzardos felhozatal.
Ha nem hiszel nekem nézz utána hogy miért panaszkodnak az itemizáció-reward system-történet hármasra már BfA óta. Töméntelen anyag van arról miért hogy gyenge (és tartotta a volt céges vezetés is kudarcnak) a D3, valamint hogy miért gáz az hogy a cég mount meg pet shop-ból generálja a bevételei nagyját mert értelmes AAA release-re nem volt képes az utóbbi időben. Kifejteni itt most nem fogom mert nem ez a megfelelő hely.
A Legion egyébként tényleg üde színfolt volt a többihez képest.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Raysen623 #45 üzenetére
A Blizzard és a WoW abból a szempontból rossz példa hogy épp most kukázzák a Shadowlands kb. 1/3-át és hozzák előre az új kieget mert annyira szar az egész. BfA is csak egy hangyányit volt jobb annál ami most van.
Értelmeset a Blizzard se nagyon csinált az elmúlt 10 évben sajnos. Talán az SC meg D2 remaster voltak a legéletképesebbek, a többi kuka. Az is sokat elmond a stúdió jelenlegi állapotáról hogy remaster mindkettő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Így vált technológiai élmenőből a játékipar negatív példájává a Battlefield.
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest