Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Hunpriest #60 üzenetére

Beégés tekintetében igazad lehet, hogy érzékenyebb rá, mint a plazma volt a végén. Én ettől nem félek, és ez egy régebbi modell. Engem az image retention és a backlight limiter zavart inkább a 2016-os modellben, de ezeken közben sokat javítottak.

Az áruházakban demó módban mennek a tévék, ráadásul áramtalanítanak éjjelre, így a kompenzációs ciklusok nem tudnak lefutni. Az OLED-eket ez hamar tönkreteszi. Ezektől a példáktól szerintem tekints el, az otthoni használat teljesen más. (De látom, ez közben szinte szó szerint volt már. :) )

Előnynek ugyanakkor ott a 4K felbontás, a HDR, és maga a kép minősége, a szinte azonnali válaszidő.

Plazmát én az 1080p és impulzusos megjelenítés miatt (villog, engem zavar) biztos nem használnék monitornak, számomra semmiképpen sem lenne alkalmas erre. Az OLED inkább, de ha lehet választani, akkor a fentiek miatt inkább LCD.

Nappaliban játszani és filmezni viszont jöhet majd az OLED. Ha beég a Barátok közt logó, az mondjuk ciki lesz. :)

Új hozzászólás Aktív témák