Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz wwenigma #333 üzenetére
Mi? Hogy mindig ott lesz a top-on? Mert volt egy jobban sikerült szériája? ROTFLMAO.
Anno a GeForce FX-nél azt hitték páran, hogy az nV többet nem is csinál már vga-t. aztán jött a 6xxx-es széria (6600GT), és szétalázta az Ati-t. Kb. ez várható megint...Különösebben nem érdekel, hogy ki mivel elégedett. Nekem az jó, ha csökkennek az árak: esetleg beruházok majd egy i7-re, ha szükségét érzem... Bár mostanság kb. 4-5 évente szoktam csak konfigot cserélni, és mivel tavaly ősszel vettem a jelenlegit, most meglehetősen hidegen hagy, hogy ki mit kínál, és mennyiért.
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz wwenigma #331 üzenetére
FX-ek idején is tudott, dőreség lenne azt hinni, hogy a sokszorosa erőforrásaival nem tud, ha kell.
Persze mindenki azt hisz, amit akar: nekem valószínűbbnek tűnik az a forgatókönyv, hogy nagyobb sebességfokozatba kapcsol az Intel, mint hogy az AMD most már mindig ott lesz a top-on, prociban és vga-ban is...Az ár/érték arány jobbára beesik egy idő után, nagyjából. Az egyszálas teljesítmény a régebbi procikon viszont sokaknak okozott már problémát - tudom, aki bulldozer-t vett, mind videót vég nagyüzemben (érdekes, az Athlon XP-k korában ezt a műveletet az AMD-sek az ördögtől valónak találták... ).
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)