- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Mobil játék szint...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
XuChi
addikt
Ezen mit is kellene nézni ? Halál gagyi az egész. Ócska textúrák, nevetséges tűz effekt, unalmas terep, semmitmondó rémségek ----> KUKA.
-
marilllyo
veterán
Nekem ez eléggé "B" szagú. :/
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Komplikato
veterán
Szóval értem én, hogy Unreal Engine 4.25 és ezért "Salamon töke" is RayTracingelt, de könyörgöm ... a játék annyira low poly, hogy több UE 2.x játék körberöhögné. Szerintem én aki sosem konzoloztam is tudnék jó pár PS3 játékot felhozni ami szebb, kidolgozotabb. És ez sokkal jobb már nem lesz 2020 nyarára. Szóval valami nagyon nagyot kellene robbantaniuk játékmenet és sztori vonalon. De ebből semmi nem látszik a trailerben.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
jano1102
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Windows 10
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest