- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
"akármilyen Tech cuccot rakhattál akármire"
ilyen nincs és nem is volt. Még a fegyverek sem cserélhetőek, nemhogy a mech részek. IS-nél a mech kialakítás és a hardpointok fixek, Clan-nál a motor és van néhol fix pl. hűtő. Klánosnál X alaptípus a többi omnipodját is megkaphatja, de a quirkek akkor kapnak extrát, ha az ahhoz a vázhoz tartozó van rárakva. Klános ballisztikus máshogy lő, lézerek nagyobb távra hordanak, etc. Ezeket szépen átemelték. Nyilván akinek van pénze az Omnimechel tolja, egy Timber, STR, vagy Direwhale ütős mindenképp.
Minden mech fizetős, így vagy úgy. Klános drágább, eleve nagy motor van bennük.Sok kombóra van heat bűntetés, írja amikor rakod össze. Kell is szerintem, de kinek mi. Folyamatosan hegesztik, ha követed az oldalukat látod, h sok balance-olás van minden frissítésben. Nem tökéletes, de próbálják. Kalapot emelek, ha vki küldené a mittomén 30 mechre a mindent egyben (és jól is működne), szerintem ők is. MG valóban gyenge és rövid hatótávú itt is, de hatalmas crit értéke van, 2 db kevés páncélnál hatékonyabb, mint a pulzuslézer.
lee56: azért "védem", mert egyelőre elég jó játékot raktak le az asztalra, fejlesztik is. És ami nekem még fontos: nincsenek csalók, amitől mondjuk BF3 multi játszhatatlan lett, pár szervert kivéve. Nyilván fikázni könnyebb, én is szoktam morogni, ha olvasod a topikját, és kérlek mutass jobbat -lehetőleg mechekkel, vagy sci-fi legalább. Annyira szidtad őket, azt hittem otthon jobbat összedobsz.
Komolyan: Talán Titanfall II lesz még várós. Mivel játszol?
-
-
ViZion
félisten
"Ráadásul mindenféle korlátozás nélkül beengedték a játékba a Clan tech-et?!?"
Ennél nem tudom mire gondolsz, vannak korlátozások már a gépeknél is, nem is játszom klános géppel. Ott fix a motor, omnipodok vannak meg mindenféle fix alkatrészek is, macera szerelgetni, én meg azt szeretem.Sajnos nincs sok választék, Hawken nekem nem tetszik, BF2142 kihalt, respawnos-rohangálós fps-t kinőttem, ET:QW vége, Unreal is csalódás... Maradjunk annyiban, h a free to p(l)ay játékok közül MWO még a legbarátibb, eventekkel pénz nélkül is lehet fejleszteni, játékot is fejlesztgetik, stb.
Ha mondasz jobbat, kipróbálom (komolyan, minden kötözködés nélkül.) -
ViZion
félisten
MWO 1-2 havonta kap kisebb, és mittomén 3 havonta nagyobb patchot. GUI nem az igazi még, de sokat reszelnek rajta, halgatnak az userekre. Hangok mondjuk lassan fejlődnek, nem is értem mire várnak. Pár map unalmas lett, meg volt már számtalan ötlet, mivel lehetne feldobni, de első körben pénzt akarnak csinálni, bejött a supply crate is, meg amit írtam, h trükköznek az új, fizetős gépekkel... Amúgy jó ez, szinte naponta hentelek.
-
ViZion
félisten
Ha már intro... csak MW2
Clan Wolf [link]
Jade Falcon [link]
Intro, imádom [link] remake: [link]
MWO Steam Launch trailer [link]MWO topik [link]
UAC is 3-4 db kell, mert beragad -persze lehet scriptelni, de inkább AC5. AC20 nagy dög, sajna közepes sebességű gépre más nemigen fér fel mellé, öngyilkos dolog ez, lőszer is nehéz. AC10 elég jó, klánosok főleg. Mondjuk én IS vagyok, tisztán.
Killer01: MW2-ben erős rakétás mech volt, mivel klános, így MWO-ban nekem kiesik. Gyengécske az oldala, háta, ha közel lehet kerülni és nem cirkálnak mellette, akkor szét lehet hamar bontani.
-
ViZion
félisten
válasz
kretenallat #22 üzenetére
MWO-nál már kialakult egyfajta rendszer. Jön új mech pénzért, azt feltápolják, szinte sebezhetetlen, a fegyverei hűlnek és ütnek is... Majd jön az újabb, akkor ettől elveszik az extrákat, az újat tápolják... Már sokan megjegyeztük ezt.
Kevesen mentek light-al, erre sok bónuszt kaptak, hevy-assault mérete nőtt, vakok is eltalálják, a light-ok kisebbek lettek... Legutóbb vettek vissza az extrákból. Bakker nem lehetett eltalálni őket, némelyik annyi extrát kapott manőverezésre.
Szal. arra lehet számítani, h folyamatában kell egyensúlyozni a játékot. Csak ne fordítva süljön el. -
ViZion
félisten
"Az egy szem MechWarrior Online kivételével hanyagolták ezt a nagyszerű univerzumot."
+1
és az MWO-val sem vagyunk kényeztetve, rengeteget kellene hegeszteniük rajta. Az a baj ezekkel a körökre osztottakkal, h agyenge a történet, hamar megunom... Warhammer 40000 Deathwatch-al is ez lett, felénél meguntam, minden ugyan az, kevés a külső körülmény, jönnek, csoportba állunk, focus fire, meghalnak, load.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Cyberpunk 2077
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest