- Három lett, maradhat?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- Kompakt vízhűtés
- Milyen széket vegyek?
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Egyedüli különbség a kb dupla annyi FPS, bár azon nem csodálkozok.
Mondjuk mindegy, visszakérni nem fogom az árát, de kár érte, ha nem kezdenek vele valamit. -
djculture
félisten
Elhiszem de elég vicces a sok csak 3 euroba kerül hozzászólás itt meg a steamen is. Gyakorlatilag akinek a régi megvan 3 euro-t kiad egy sokkal rosszabb le butított verzióért. Nagy biznisz tényleg.
Dead Island definitive nyavajával szintén ez van amúgy. Megvettem és annyira definitive edition hogy abba is sokkal rosszabb a grafika, fények effektek hiányoznak.
-
FLATRONW
őstag
Ez egy rosszul sikerült "felújítás".
Az AO eltűnt a játékból, a fények és árnyékok is sokkal rosszabbak lettek.
A sebesség pedig ne tévesszen meg senkit, az a grafikai butításnak és az FSAA hiányának köszönhető (a videóban a Redux FXAA mellett futott). -
kriszpontaz
veterán
Annyira azért nem jó játék hogy érdemes legyen újra megvenni...szerintem. Nekem is ott virít 3€-ért, de kösz, nem. Nekem nem ér ennyit sem, főleg hogy szinte ugyanaz mint az előző + 1 katana.
Ha jópofák lettek volna, ingyen adják azoknak akik már megvették, mint a felújított motoros (DX11) Shadow Warriorral csinálták. -
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ha a Shadow Warrior megvan, akkor is annyi. Bár képek alapján akinek megvan az eredeti, az nem nyer sokat vele, a Steam-en lévők alapján nekik biztos nem ér 3€-t sem.
-
laceszgamer
addikt
3 eurot bőven megért.
Majd télre jó lesz. 
-
20 dollárért látom a US store-ban (PS4), de a magyarban semmit nem találni. Csak később, vagy a mi régiónkban egyáltalán nem lesz elérhető?
-
djculture
félisten
Grafikai javulás a nullával egyenlő cserébe fixálva van konzol módra az fps pc-n is, plusz rengeteg hiba van benne ami a régi verzióba nem volt, hülyeség érte fizetni.. Refundoltam én is. Tipikus bevétel gyűjtő játék csak mióta van refund rá is bsznak az ilyen kókánykodásokkal.
Érdemes elolvasni a értékeléseket, persze jó részt arról szól hogy 3 euróban van igy a gagyi is dicsérendő. De vannak értelmes hozzászólások is akik leírjak hogy nem egy részen még romlott is a grafika és milyen hibákkal találkoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Arc Raiders
- Három lett, maradhat?
- Óvodások homokozója
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen házat vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Majd télre jó lesz.