Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Egyedüli különbség a kb dupla annyi FPS, bár azon nem csodálkozok.
Mondjuk mindegy, visszakérni nem fogom az árát, de kár érte, ha nem kezdenek vele valamit. -
djculture
félisten
Elhiszem de elég vicces a sok csak 3 euroba kerül hozzászólás itt meg a steamen is. Gyakorlatilag akinek a régi megvan 3 euro-t kiad egy sokkal rosszabb le butított verzióért. Nagy biznisz tényleg.
Dead Island definitive nyavajával szintén ez van amúgy. Megvettem és annyira definitive edition hogy abba is sokkal rosszabb a grafika, fények effektek hiányoznak.
-
FLATRONW
őstag
Ez egy rosszul sikerült "felújítás".
Az AO eltűnt a játékból, a fények és árnyékok is sokkal rosszabbak lettek.
A sebesség pedig ne tévesszen meg senkit, az a grafikai butításnak és az FSAA hiányának köszönhető (a videóban a Redux FXAA mellett futott). -
kriszpontaz
veterán
Annyira azért nem jó játék hogy érdemes legyen újra megvenni...szerintem. Nekem is ott virít 3€-ért, de kösz, nem. Nekem nem ér ennyit sem, főleg hogy szinte ugyanaz mint az előző + 1 katana.
Ha jópofák lettek volna, ingyen adják azoknak akik már megvették, mint a felújított motoros (DX11) Shadow Warriorral csinálták. -
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #5 üzenetére
Ha a Shadow Warrior megvan, akkor is annyi. Bár képek alapján akinek megvan az eredeti, az nem nyer sokat vele, a Steam-en lévők alapján nekik biztos nem ér 3€-t sem.
-
laceszgamer
addikt
3 eurot bőven megért.
Majd télre jó lesz.
-
20 dollárért látom a US store-ban (PS4), de a magyarban semmit nem találni. Csak később, vagy a mi régiónkban egyáltalán nem lesz elérhető?
-
djculture
félisten
Grafikai javulás a nullával egyenlő cserébe fixálva van konzol módra az fps pc-n is, plusz rengeteg hiba van benne ami a régi verzióba nem volt, hülyeség érte fizetni.. Refundoltam én is. Tipikus bevétel gyűjtő játék csak mióta van refund rá is bsznak az ilyen kókánykodásokkal.
Érdemes elolvasni a értékeléseket, persze jó részt arról szól hogy 3 euróban van igy a gagyi is dicsérendő. De vannak értelmes hozzászólások is akik leírjak hogy nem egy részen még romlott is a grafika és milyen hibákkal találkoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az eredeti kiadás csak PC-re volt elérhető, az új verzió már PS4-re és Xbox One-ra is beszerezhető.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nosztalgia topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest