Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem hiszem, hogy ne tudnál elképzelni olyan helyzetet, amikor nem optimális a nagyobb csomagok cseréje a CPU és a GPU között, hanem kisebb csomagok jóval gyorsabb cseréjére van szükség.
Ertem, hogy ez marketing bullshitnek jo, pont ezert kerdezem, hogy tudsz-e valos alkalmazasrol, mert gondolnam, hogy nem tudsz, pont azert, mert ezt marketing bullshitnek tartom. Mar tobbszor leirtam, hogy en max benchmarkot tudok elkepzelni, amiben ezzel villantani lehet, de nem feltetlenul jut eszembe minden problema a vilagon, szoval ha valaki tud ilyet, batran adja elo. Csak mert sarkitva vagy a kommunikacio a bottleneck, vagy a processing. Ha a kommunikacio, akkor az sse, avx regiszterek joval gyorsabban elerhetoek, ha a processing, akkor egy kozepes grafkartya joval nagyobb teljesitmenyre kepes, ugyhogy pontosan akkor lehet majd ebbol igazi elonyt kovacsolni, amikor az integralt cpu es gpu kozos cache-sel fog rendelkezni. Az meg nem most van.
Előtte is, utána is láttam több-GPU-s eredményeket, szal szerintem átmeneti bug lehetett.
En is, opengl-lel, cudaval meg cal-lal, de nem opencl-lel. Szoval tuti, hogy opencl volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kikristályosodik a Razr 60
- Elektromos cigaretta 🔞
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest