Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz dezz #79 üzenetére

Nem hiszem, hogy ne tudnál elképzelni olyan helyzetet, amikor nem optimális a nagyobb csomagok cseréje a CPU és a GPU között, hanem kisebb csomagok jóval gyorsabb cseréjére van szükség.

Ertem, hogy ez marketing bullshitnek jo, pont ezert kerdezem, hogy tudsz-e valos alkalmazasrol, mert gondolnam, hogy nem tudsz, pont azert, mert ezt marketing bullshitnek tartom. Mar tobbszor leirtam, hogy en max benchmarkot tudok elkepzelni, amiben ezzel villantani lehet, de nem feltetlenul jut eszembe minden problema a vilagon, szoval ha valaki tud ilyet, batran adja elo. Csak mert sarkitva vagy a kommunikacio a bottleneck, vagy a processing. Ha a kommunikacio, akkor az sse, avx regiszterek joval gyorsabban elerhetoek, ha a processing, akkor egy kozepes grafkartya joval nagyobb teljesitmenyre kepes, ugyhogy pontosan akkor lehet majd ebbol igazi elonyt kovacsolni, amikor az integralt cpu es gpu kozos cache-sel fog rendelkezni. Az meg nem most van.

Előtte is, utána is láttam több-GPU-s eredményeket, szal szerintem átmeneti bug lehetett.

En is, opengl-lel, cudaval meg cal-lal, de nem opencl-lel. Szoval tuti, hogy opencl volt?

Új hozzászólás Aktív témák