- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SerSan
csendes tag
Én anno Xiaomi-ról váltottam a 4a-ra, vissza már nem szeretnék váltani, főleg, hogy méretben és árban is nagyon közel vannak a 9 Pro-hoz. Sem a külső, sem a Miui felület nem vonz. Méretben egyébként a legközelebb az S23 áll a 4a-hoz. A 4a 144 mm, az S23 pedig 146,3 mm. Ezt követi méretben a 15 Pro és végül a 9Pro. De bármelyikre is esk választásom, sajnos kompromisszumos, szóval a minimum, hogy várok míg leesnek az árak, vagy lesz pl egy jó használt ajánlat mondjuk, mert csúcskategóriás készülékek és árak esetén, már nagyon nehéz lenyelni bármilyen békát is!
-
Kube
senior tag
2 napja jött meg a 8A hozzám, aggódtam a méretek miatt én is, de egyáltalán nem kényelmetlen vagy nagy, nincs akkora különbség mint amire számítottam. Ráadásul írni és használni is kényelmesebb. Összeszerelésre és nyaghasználatra is minőségibb szerintem. A fém keret és a kialakítása ad egy prémium érzetet, pedig csak a budget model. Plusz a kezelése is javult és látok olyan apróbb változtatásokat az új android verzión amik kifejezetten hasznosak. Összességében nincs hiányérzetem, inkább adott mint elvett a váltás, egyedül súlyban nehezebb ami sportolásnál hátrány, de egyébként minden frankó. Egy fájó pont az ingyenes photos, ezt sajnos le kellett nyelni, maximum marad a másolgatás. (egyébként nálam is a Nothin vonal lett volna a másik alternatíva)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest