Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Nem, azért vagyok mérges, mert kb. minden egyes hírnél bekeveredik ez a téma és csak rinyálnak... nem kell venni, ennyi. Ha meg nem lesz más, akkor meg lesz szokva ez is mint minden más változás.
(#43) Jim Tonic
- Az értelme: több a hely a készülékbe. Ha egy nagyon kevéssel is, de kevesebb.
- Megoldják. Aki meg audiofil, az úgy sem telefonon akar zenét hallgatni. Nekem is van egy jó fülesem (jackes), de majd áttér mindenki, mert ez az új irányvonal. Ennyi.
- Minek kellene forogni?
- Nekem a telefon alján van a jack, még mindig élek
- Most komolyan, otthon a telefonon hallgatod a zenét? Rengeteg embert láttam eddig otthon fülessel a fejen rohangaálni a lakásba... ja nem. Biztos van ilyen, de nagyon kevés és ha még is, akkor milyen sokszor kell egyszerre a telefont töltened és a zenét hallgatni?
- Vezetéknélküliség esetleg?
- Előny: út a kábelmentesség felé.
- Gondolkodás: miért lenne baj? -
siti
őstag
senki nem mondta, hogy ilyet kell venni...
-
.DLL
veterán
válasz
tatararpad #102 üzenetére
Pont ezt mondom, hogy ennek nem örülök.
Egy akksi még hagyján, az átlag úgyis 2 évente cseréli a telefont, annyit kibír az akksi, ha meg előbb meghibásodik akkor gari (nem ritka a 2 éves gari). De a többi csupaszítással egyszerűsítéssel nem értek egyet.
(#118) Daywalker: reagálnék néhány pontra, nem kiragadni akarok részeket, akit érdekel olvassal el a többi mondatot is, de így rövidebb:
"[...] Arról van szó, hogy nem lehet tovább vékonyítani az eszközöket a jack miatt."
Nem is kell. Egy 5mm-es eszköz már szürreálisan vékony, és ahhoz hogy normális méretű telep kerülhessen bele, hatalmasnak kellene lennie a többi dimenzióban, ami meg a kényelem rovására megy, így a vékonyítással nem lesz könnyebb zsebben hordani (ha esetleg ez szólna érvként a vékonyítás meleltt).
Linkeltem egy képet korábban, 5mm-nél már hova akarunk vékonyabbat? És ezt a telefont egy random kínai gyártó fejlesztette, nem is most, hanem vagy 2 éve, és akkor nagyon odatették. Csak akkor még nem tudtak róla, hogy ilyen vékony házba nem szabad Jack csatlakozót tenni, úgyhogy beletették, sikerült, nahát.Előbb talán az akkumulátor technológiában kéne előre haladni, ha szükséges haladásról szeretnénk beszélni.
"Olvastam olyat, hogy a jack elforog. Igen, ha L alakú a csatlakozó"
Nem csak akkor ha L alakú, egyenes dugó is el tud fordulni, illetve bedugni is bárhogyan lehet, szerkezetileg is egyszerűbb, gyártani is egyszerűbb, cserélni is egyszerűbb.
"Ha egyenesen jön ki, akkor ahhoz, hogy elforogjon, szegény kábelnek elég durván kell csavarodnia."
Type-C dugó esetén szintén. Mivel a csati nem tud elfodulni és csak 2 féle képpen lehet bedugni, ezért a kábel többet fog csavarodni.
"A DA konverzió kihelyezése egyáltalán nem hülyeség, mivel így legalább nem az van, hogy vadászni kell a jó hangminőségű telefonra..."
Ezzel még egyet is értek, de USB DAC-okat eddig is lehetett használni. Az, hogy Type-C-n kimegy a digitális jel, és lehetőség van olyan külső hangeszközt hozzá csatlakoztatni ami neked tetszik, még nem jelenti azt, hogy a Jack csatlakozót meg kéne szüntetni. Pláne, hogy mint kiderült, a maga 3,5mm-es méretével még egészen durván vékony készülékeket is megenged.
Tehát nem a fejlődés ellen ágálunk, hanem az értelmetlen hülyítés ellen. Oké, legyenek Type-C fül- és fejhallgatók, oké, legyenek kis méretű külső konverter kábelek, remélhetőleg jó minőségben.
Ha több választási opció van, az csak jó! De ettől egy egyértelműen (valójában) nem zavaró csatlakozót megszüntetni csak nettó kib* sok emberrel, és eleve...
Egyébként a Type-C sem sokkal vékonyabb: itt egy kép, alul a C, felül micro-USB és 3,5mm Jack, ez utóbbi alig nagyobb, mint az alsó type-C. Megint csak kamu a gyártók részéről a vékonyításra vonatkozó kifogás
mert ha valami akkumulátor-technológiai csoda folytán holnaptól 2-3mm vékony telefonokat kezdenének el készíteni, akkor a Type-C-t is azonnal le kéne cserélni mert útját állja a vékonyításnak.
-
Kolbi_30
őstag
1 , ha valaki utazik az vélhetően autóval teszi..abban van rádio ami befogad pendrájvot..szóval lehet hallgatni és tölteni sem kell.
2. ha a házban akarsz hallgatni zenét akkor ott sem tabletrol vagy telefonrol teszed, mert szarok..erre jo egy atlag audio berendezés.(nekem nincs)Magánvélemény: jelenleg sony m4 aqua telom van, előtte z1 compact volt , z1 elott Samsung galaxy ace..minden volt/van jack de nem használtam egyiken sem..headsetet 1 alkalommal használtam aztán kibasztam a szemetesbe. a Z1 es M4 telefonhoz kaptam hiper szuper fejhallgatót amik bontatlanul benne vannak a csomagolásban amiben kaptam őket...mert nekem nem zenehallgatásra kell telefon munkaeszköz, telefon sms internet "office" adott körülményről megfelelő felbontású kép.naptár. ezek kellenek. Nem árt ha por és nedvesség álló.
A kommenteket végigolvasva nekem az jön át hogy itt mindenki iskoláskorú..
-
Vihetek magammal töltős adaptert. Bár ha megoldják, hogy a powerbankok jackes adapterrel legyenek szerelve, akkor már nem is olyan halál. Feltéve, hogy a jövőben egy ilyen dugóval szerelt telefonba is hajlandó lesz a gyártó normális DACot tenni, és nem legyint egyet, hogy úgyis ott a digi out.
-
CitromTrakto
csendes tag
Én úgy látom, hogy azért lépte meg az Apple a jack elhagyását, mert a felhasználók nagy részének mindegy, hogy a telefonnal kapott fülest a jackbe, vagy a lightning csatiba dugja. Ha a droidos telefonok egyszer elkezdik elhagyni a jack csatit, és csak Type-C csati lesz rajta, valamint a telefonhoz lesz ilyen csatlakozós füles, a többséget nem fogja érdekelni a váltás.
Szerintem, az is kisebbségi igény, hogy zene hallgatás közben lehessen telefont tölteni, még ha jogos is (az itt hozzászólók szerintem nem az átlag felhasználót jelenítik meg).
Saját benyomásaim szerint a mobilozóknak nincs különösebb elvárása a hangminőséggel kapcsolatban (egy kolléganőm pl. egy párszáz Ft-os rózsaszín fülessel hallgat zenét (: ). A BKV-n utazva is azt látom, hogy a többség a telefonhoz kapott fülest használja. Gyanítom hamarosan megjelennek azok a filléres chip-ek, amiket a lightning/Type-C fülesekbe be lehet integrálni, és hozzák az átlag telefon füles szintjét. -
imibogyo
veterán
Most komolyan, mennyiszer és milyen helyzetben nem elég 1 csatlakozó?
Sokszor. De ez persze attól is függ, hogy hogyan is lesz ez kivitelezve dokkolhatóság szempontjából. Ha a hang és töltés is 100%, hogy mehet egyszerre, akkor nem gond. De ha nem, akkor nekem például máris problémás. Mások az igények, ennyi...Én például a telefonomat egyfajta "állandó zenei forrásként" használom. A műhelyben erről megy a mikro-hifi AUX-on keresztül, a munkahelyen szintén (legtöbbször így is telefonálok
), esténként/éjszakánként a gyerekek lefektetése után az ágy mellé készített HD660-ról megy az "altató zene"/YT, szüleimnél jack-el dugom rá a házimozira a telót, amikor a picik videójait mutogatom stb.-stb.... Na most az én esetemben vagy cserélhetem le az összes eszközömet Type-C-sre amikre rá szoktam kötni a mobilt (az én esetemben ez a lehetetlennel azonos), vagy vehetek mindenhova egy-egy átalakítót, mert az 100%, hogy mindig pont akkor nem lesz nálam majd az az egy darabom amit esetleg alapból megvennék, amikor kellene.
Szóval igenis tud ez hátrányként jelentkezni. Másrészről viszont én alapvetően kíváncsi is vagyok, hogy mi lesz ebből... Ha nagyon komolyan elterjed a dolog és mondjuk frankó és relatíve olcsó dokkolók jönnek majd beépített jack kimenettel a jövőben, amik töltésre ÉS hangátvitelre (esetleg kép USB-n keresztül) egyaránt jók lesznek, akkor még akár sokkal előnyösebb is lehet majd ez a megoldás számomra, mivel jelenleg a töltőmből van több darabom, hogy legyen a házban, műhelyben, munkahelyen is (van ahol csak kábel persze, de ez mellékes). Így meg esetleg mindenhova raknék egy előre "bekötött" bölcsőt és kész is valamint még a plusz kábelek bedugásával sem kell bajlódnom.
Viszont a DAC (és annak elhelyezése) kérdéskör is érdekes, amit itt a többiek már feszegettek. A mondjuk dokkolóban elhelyezett átalakító persze megoldhatja a jack dugó kérdését az én esetemben, csak ennek a minősége lenne a kérdés számomra.
Ez mit az alaplapoknál, hogy "csak 6-8" USB port... mikor nem elég az???
Nézzük csak az én esetemet. Vannak ugye az állandóan bedugott eszközeim.
Ezek alapból elfoglalnak 8 USB portot.
- egér
- billentyűzet
- webkamera
- nyomtató
- 2x USB-s mobil-rack (soha nem tudom mikor melyik kell, szóval igen mind a kettőnek be kell lennie dugva)
- szünetmentes tápegység USB monitoring kábele
- mobil DVD-olvasó, mert ezt az egyet használom az összes gépemen, laptopomon a családban, de főként a sajátomra van kötve.Emellett vannak még olyan a 21. században teljesen irreális elvárásaim, hogy egy időben tudjam csatlakoztatni a fényképezőgép (szinkronizálás) és a telefonom kábelét (szinkronizálási és töltési céllal), és a hab a tortára elvárás, hogy mindeközben esetleg még a pendrájvomhoz is hozzáférjek (alkalmasint többhöz is, mert hogy van vagy 8 darabom), mert míg mondjuk a többi eszköz kvázi a háttérben dolgozik, addig én is haladnék a saját munkáimmal.
Az ezen felüli tényleg ördögtől való dolgokról már ne is beszéljünk, mint hogy például pont tegnap egy hasonló felállás közben állított be a sógornőm, hogy az akciókamerájáról másoljam már át a cuccait a saját külső merevlemezére, mert hogy valamiért az ő gépe nem ismerte fel.
Mennyinél is tartunk 13-14-nél? Igen. Lehet, hogy ez számodra túlzás, de akinek sok kütyüje van és úgy általánosságban él a technikai kütyük nyújtotta széles szolgáltatáskínálattal, annak igenis lehet kevés. Persze megoldás egy USB hub, de az egyrészt plusz kiadás, másrészt nekem igen sűrűn vannak ezekkel a kütyükkel rossz tapasztalataim még a márkásabb típusokkal is. Jobb szeretek amit csak lehet "közvetlenül" a gépre (házra) csatlakoztatni.
-
Biztos, hogy lehet ilyet venni, csak én nem akarok. Nagy lenne, és drága. A dugós füles feltételei nálam: olcsó, könnyű, kényelmes, amellett hogy jól szól. Az elmúlt fél évben két fülest amortizáltam le. Egyiket elhagytam, másik kapott egy ütést, amitől az egyik oldal szarul szól. Ha most az integrált dacot is kukáznom kéne, idegbajt is kapnék.
(#130) Daywalker
Egyébként azok örülnek, akiknek jelenleg is mindegy. Most sem használják ezt a funkciót, vagy ha használják, akkor bedugnak egy 5000 forintos, de amúgy 100 forintot sem érő fülest. Nekik mindegy. -
-
Aki a digitális audió mellett van az gondolkozzon el azon, hogy kinek jó az, hogy minimum 20k-val növekszik minden normális hangminőségű füles ára az elfogatható minőségű, beépített DAC miatt. Eddig elég volt a telefonban a DAC, így lehetett olyat választani, amibe jó minőségűt építettek be, a jövőben majd erre is kell figyelni a füleseknél, melyeknek jelentősen megnő az áruk (vagy kell egy drága átalakító, mert az olcsóban rossz minőségű lesz).
-
válasz
Daywalker #130 üzenetére
Én meg ez alapján nem akarok fülest választani. Nem akarom minden fülesben kifizetni a 100ezer forintos dacot, nem akarok magammal cipelni egy külső dacot, hogy bármilyen fülest rédughassak. A telefon, a dac és a füles is használati tárgy, csak most megbonyolítjuk az életünket. Telefonból kapásból egy csomót tudok említeni, ami jó hangminőségű. Dugós fülesből dacost nullát, pántosból összesen 2-t, egyik se kéne, mindkettő röhejesen drága a hangzásához képest. Ráadásul a hangzás döntő részét a füles határozza meg, nem véletlenül van legalább 20-30 fülesem. Mindet csak külső dackal használhatnám, telefonon soha, és ezután mindet megvehetném a +300 eurós integrált dacos felállásban, amiket viszont máshova nem tudnék bedugni. Szóval fölöslegesen vehetek 20 dacot és 20 fülest.
-
A vékonyításnak szerintem mindenki ellene van, aki dolgozik is az adott eszközzel. Ma a trend felülírja a józan észt és a használhatóságot.
És ha ez nem tetszik, akkor maradi vagy. Ez a reakció egyébként jól mutatja, mennyire manipulált a ma embere, vásárlója, fogyasztója. -
Polllen
nagyúr
válasz
Daywalker #118 üzenetére
Te sem olvasol figyelmesen, mert összemosol dolgokat.
Aki power bank-t használ, annak ez azért probléma, mert sokat utazik, menet közben is kell töltenie a készüléket és nem akar vagy tölteni vagy zenét hallgatni.
Akit meg zavar az átalakító léte az két dolgot hozott fel érvnek együtt vagy külön. Vagy alapvetően az átalakító ellen van, mert plusz egy nyűg. Vagy a mérete miatt, mert csak a helyet foglalja.
Illetve a hangminőség és a pár dollár nem szokott kéz a kézben járni.
-
Daywalker
addikt
Ok, de én nem csak ez alapján szeretnék telefont választani. Sőt, nem vagyok hajlandó telefonra x összegnél többet kiadni, mert 1 év és nem ér semmit. A szememben az okostelefon egy használati tárgy, ami nem igazán bír olyan értékkel, amiért hajlandó lennék 100 ezreket fizetni. Ellenben mégis kénytelen vagy újat venni, mert egy-két év múlva már használhatatlan lassú szar...nincs frissítés stb. Egy fül- vagy fejhallgatóból viszont ha veszel egy jót, akkor az évekig kiszolgál...
lezso6: ne menjünk bele, más a véleményünk, nem ide tartozik.
-
-
válasz
Daywalker #123 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs, hanem hogy alig van. Ez egy példa. És azt se tudni, hogy egyáltalán jó-e.
Én nem károgok, csak szkeptikus vagyok. Nem látom előrelépésnek, ennyi.
A mániákus vékonyítástól meg a hideg kiráz, pl a Thinkpad szériákat ez eléggé visszavetette. És ez most nem a régenmindenjobbvolt, ami akor jön fel, amikor valami kicsit változik, s a júzer nem képes alkalmazkodni az újhoz. Manapság a funkciók szorulnak háttérbe a trendek meg a design miatt, amitől csak sírni tudok. Témánál maradva elég csak ránézni a gémer cuccok nagy részére vagy a Beats által létrehozott piacra. Szerencsére van még nem kevés értelmes alternatíva, de bizonyos piacokon már alig. Persze lehet azzal magyarázni, hogy erre van igény, de az attól nem lesz jobb semmi, hogy a hülyék paradicsomában élünk.
-
Daywalker
addikt
Neem használok. Sőt egyáltalán nem használom a telefon jack kimenetét, max kocsiban headsethez, de az nem zene. Zenét mondjuk max repülőn (évi pár alkalom max), de akkor sem viszem túlzásba, nem bírom azt a szar hangminőséget...ezért is vagyok kíváncsi, hogy mit lehet majd ebből kihozni.
-
válasz
Daywalker #121 üzenetére
Mekkora lesz a füles, amiben jó dac van? Most is lehetőség van külső dacos füles, vagy legalább külső dac használatára. Használsz ilyet? Én nem kösz, pedig ha valaki átkozott érzékeny a dacokra, az én vagyok. Legalább összesen kétmilliónyi értékű dacom van, de a telefonon beléptetett használok, mert a külső baromság.
(#122) Sonja
Kiváló ötlet. Mennyi is? Hány embernek tetszik a hangja? Hány ember akar fejhallgató helyett dugós fülest? Mekkora durung lenne, ha valóban jól szólna a dac része? Mennyire volna útban, ha iemre kerülne rá? -
RudY
addikt
Július óta használok Vernee Apollo Lite telóhoz LeEco Type-C CDLA fülest, kiváló megoldás.
Van hálózati és autós PE+ töltő is, nincs merülési probléma.Ellenben rakhatnák felülre a Type-C csatit, lényegesen kényelmesebb lenne, több szempontból is... vagy beesne az eső
Daywalker: igen, hónapok óta kapható.
-
Sonja
nagyúr
Nana, ezzel a kijelentéssel vigyázni. Már van Audeze fejhallgató külső DAC-al.
Igaz, ez iPhone-hoz való, de elvileg van TypeC változat is (ha jól olvastam).
-
Daywalker
addikt
Még nem kapsz. Miért kapnál? Eddig igény sem volt rá. Amúgy én nem akarok kampányolni mellette, mert érdekes lépés ez az egész, mint annyi minden, de érdeklődve figyelem, mit lehet belőle kihozni, nem pedig előre fröcsögök, amikor egy szabványleírásból még nem derült ki pontosan milyen lesz ez az egész. Ha nem lesz jó, úgyis megbukik és ennyi.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka #116 üzenetére
Mutass rá, mi a fejlődés, amiért ez több az eddiginél!
Daywalker: Ki reklamált a tömege miatt? Valamint mostantól nem csak azt kell keresni, milyen jól szól a füles, hanem milyen DAC van benne. Ugyanott vagyunk. A gyártók se spórolnak semmit.
Eclips21: Sorold fel a vezeték nélkül tölthető telefonokat! És azt, mennyi ilyen töltési lehetőség nyilvános helyen, vagy létezik-e ilyen power bank!
-
Daywalker
addikt
Nem olvastam végig a kommenteket, nagyjából a feléig jutottam, de szeretnék pár dologra reagálni, mert úgy látom, nem elég figyelmesen olvasták páran a cikket, illetve nem sokan töltötték le a linkelt doksit. Illetve van magánvéleményem is, és én nem látom ennyire sötéten a jövőt.
A lényeg, nincs DRM-ről egy árva szó sem, sőt, benne van a leírásban, hogy az ADC 2.0-hoz képest változás, hogy "copy protection removed". Szóval ettől nem kell tartani. És igen, eddig is volt ADC, csak éppenséggel az új szabványban kibővített Type III és Type IV audiostream támogatás is van.
A másik, hogy nem arról van csak szó, hogy a jack a telefonon belül elfoglal fél négyzetmillimétert. Arról van szó, hogy nem lehet tovább vékonyítani az eszközöket a jack miatt. A kettő nem ugyanaz. Az, hogy a szifon meghajlik, az legyen az Apple problémája, mire elterjed, addig simán megoldást találnak erre is.
Olvastam olyat, hogy a jack elforog. Igen, ha L alakú a csatlakozó, amit én személy szerint utálok, mert ha beleakad vmi a kábelbe akkor a telót is kiránthatja a zsebemből, de a kábel is nagyobbat kap. Ha egyenesen jön ki, akkor ahhoz, hogy elforogjon, szegény kábelnek elég durván kell csavarodnia. Tehát max elforgatni lehet, ha úgy kényelmes, de egyszerűbb kihúzni, kiegyenesíteni a kábelt és visszadugni.
A DA konverzió kihelyezése egyáltalán nem hülyeség, mivel így legalább nem az van, hogy vadászni kell a jó hangminőségű telefonra...mert sajnos még mindig elég sok a gyér hangzású mobil, és hiába van neked szuper fülesed, ha agyoncsapja a hangzást a gyenge konverzió. De tekintettel arra, hogy pár dollárról beszélünk, nem hiszem, hogy ez akkora érvágás lenne.
A másik, hogy mindenki ágál az átalakítók ellen, de érdekes módon az senkit sem zavar, ha 10 kilós powerbank lapul a zsebben a telefon mellett (mert hát tölteni kell menet közben), akkor miért pont az 5 dekás átalakító lesz a probléma? Amit ráadásul fixen rajta lehet hagyni a füles kábelén...
-
geekthink
csendes tag
válasz
Cingáriusz #7 üzenetére
Na de a füled "sajnos" továbbra is analóg marad. Ennek akkor lenne értelme, ha a DAC a fejedbe van építve.
Így majd ott libeg valahol a kábelen, vagy lóg a füleden. Szuper... -
dabadab
titán
válasz
Döglött Róka #113 üzenetére
"Az eddigi rinyacunamidra reagáltam úgy en bloc."
Ja, értem, tehát mindenféle érvre az a mindent vivő válasz, hogy "de a haladás!". Akkor is, ha történetesen nem lehet kimutatni, hogy bármiféle haladás történt volna bármilyen értelemben.
Egyébként meg az USA-ban a userek elég sokat nyavalyognak a CDMA-s szolgáltatók miatt, leginkább a telefonkínált korlátai miatt. Erről nyilván nem kell tudnod, csak akkor ne nyilatkoztass úgy ki, mintha képben lennél.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
nonsen5e #111 üzenetére
Senki sem tart fegyvert a tarkómhoz hogy azt a szolgáltatót válasszam. Akik meg hasznalják boldogan élnek vele. Itthon mánia a független telefon, mert ha azt sztaniol papírba csomagolva használod akkor el tudod adni... Ami valljuk be kb annyit jelent hogy az illető meg se engedheti magának ezért forgatnia kell a pénzt mert úristen bukhat rajta 100 forintot.
@dabadab: Az eddigi rinyacunamidra reagáltam úgy en bloc.
-
dabadab
titán
válasz
Döglött Róka #110 üzenetére
Te most viccelődsz, bénán trollkodsz vagy el se olvastad, hogy mire válaszolsz?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Döglött Róka #110 üzenetére
Szóval szerinted jó dolog, ha csak a túlárazott, módosított szoftverű, szolgáltató által teleszemetelt és függő 15 féle telefon közül választhatsz a <bármilyen és bármelyik telefon> helyett?
A kevesebb miért jobb mint a több? -
dabadab
titán
"USA-ban a CDMA halozat olyan, hogy nem kell hozza SIM kartya."
Nem hogy nem kell hozzá, hanem egyáltalán nincs is, aminek van az a remek következménye, hogy telefont csak és kizárólag a szolgáltatótól lehet venni. Csak olyat, amit ők tartanak, és annyiért, amennyiért adják. Független telefont, gyári firmware-t, kínai telefonokat el lehet felejteni.
Nekem valahogy ez nem hiányzik.
-
hibavissza
veterán
Na de miért venném le az átalakítót a fülhallgató végéről? Akár rá is ragaszthatom. Ez annak gond, akinek csak egy fülhallgatóra futja. Ami elég valószínűtlen. De értem a problémát, ennek ellenére úgy gondolom ez még mindig jobb, mint az usb.
De ahogy többen rávilágítottak már ez a vita elvi szintű, mivel a port elhagyása nettó spórolás nem technológiai kérdés. Ez szerintem egy 300 ezres telefonnál túl megy minden határon. Annyira hülyének nézik a vásárlóikat, hogy az már engem irritál, pedig nincs szifonom. A kommenteket átolvasva viszont egyértelmű, hogy minden rizikó nélkül megtehetik.
-
Eclips21
őstag
soha nem hallgattam a telefont ha töltőn volt XD szóval a helyzetet nem érzem át ( de gondolom aki powerbankozik annak kell) viszont van vezeték nélküli töltés is(már amiben van), szóval no problem
-
UHHH
őstag
A SIM mentes elet mar regen mukodik:
USA-ban a CDMA halozat olyan, hogy nem kell hozza SIM kartya. Verizon-os CDMA telcsim van, van neki egy szama (szep hosszu decimalis), es azzal megprobal felregisztralni a CDMA halozatra, es ha van elofizum es USA-ban vagyok, akkor sikerul is neki.
-
Én csak attól az egy dologtól tartok, hogy a csatlakozó maga sokkal több terhelést fog kapni. Egyrészt mert egyszer tölt, egyszer fülest hajt. Másrészt a menet közbeni mozgás, füles kirántja...
-
shteer
titán
Egymillióan a haladás ellen
csatlakozhatnak a károgók
-
ceia
őstag
Egy biztos, bármit mondanak, az nem úgy van
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már csak idő kérdése, hogy mikor kezdődik és meddig tart a 3,5 milliméteres aljzat leépítése a mobil és ulramobil eszközökben.
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Ryzen 7 CPU-k
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest