- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Nem olvastam végig a kommenteket, nagyjából a feléig jutottam, de szeretnék pár dologra reagálni, mert úgy látom, nem elég figyelmesen olvasták páran a cikket, illetve nem sokan töltötték le a linkelt doksit. Illetve van magánvéleményem is, és én nem látom ennyire sötéten a jövőt.
A lényeg, nincs DRM-ről egy árva szó sem, sőt, benne van a leírásban, hogy az ADC 2.0-hoz képest változás, hogy "copy protection removed". Szóval ettől nem kell tartani. És igen, eddig is volt ADC, csak éppenséggel az új szabványban kibővített Type III és Type IV audiostream támogatás is van.
A másik, hogy nem arról van csak szó, hogy a jack a telefonon belül elfoglal fél négyzetmillimétert. Arról van szó, hogy nem lehet tovább vékonyítani az eszközöket a jack miatt. A kettő nem ugyanaz. Az, hogy a szifon meghajlik, az legyen az Apple problémája, mire elterjed, addig simán megoldást találnak erre is.
Olvastam olyat, hogy a jack elforog. Igen, ha L alakú a csatlakozó, amit én személy szerint utálok, mert ha beleakad vmi a kábelbe akkor a telót is kiránthatja a zsebemből, de a kábel is nagyobbat kap. Ha egyenesen jön ki, akkor ahhoz, hogy elforogjon, szegény kábelnek elég durván kell csavarodnia. Tehát max elforgatni lehet, ha úgy kényelmes, de egyszerűbb kihúzni, kiegyenesíteni a kábelt és visszadugni.
A DA konverzió kihelyezése egyáltalán nem hülyeség, mivel így legalább nem az van, hogy vadászni kell a jó hangminőségű telefonra...mert sajnos még mindig elég sok a gyér hangzású mobil, és hiába van neked szuper fülesed, ha agyoncsapja a hangzást a gyenge konverzió. De tekintettel arra, hogy pár dollárról beszélünk, nem hiszem, hogy ez akkora érvágás lenne.
A másik, hogy mindenki ágál az átalakítók ellen, de érdekes módon az senkit sem zavar, ha 10 kilós powerbank lapul a zsebben a telefon mellett (mert hát tölteni kell menet közben), akkor miért pont az 5 dekás átalakító lesz a probléma? Amit ráadásul fixen rajta lehet hagyni a füles kábelén...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már csak idő kérdése, hogy mikor kezdődik és meddig tart a 3,5 milliméteres aljzat leépítése a mobil és ulramobil eszközökben.
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest