Új hozzászólás Aktív témák
-
klimakiraly
csendes tag
Panasonic király ... ha valami idióta nem változtatja meg az óra frissítés módját és nem villogna mindig rajta 00:00 akkor még mindig üzemben lenne. Így most már porfogó és ipari hulladék szegény.
Persze van TV-m ami tudna rögzíteni HDD-re ... de az meg már milyen ... még nem tudom ... kábelek dugdosni menüben lavírozni, nem elég egy piros gomb megnyomása ... így ott rothad meg a csatlakozó a TV hátulján. :-)
-
xmaas
őstag
Jezus isten az a csavo nem semmi, vegig neztem az egeszet csak hogy gyonyorkodni tudjak a tudasaban
Amugy nem kar erte, akkor is tre volt az egesz amikor nem volt jobb emlekszem azokra a a szinte nezhetetlen vacak sotet filmekre hat aztan amikor beleptunk a "digitalis" korszakba . Mar egy olyan 15 eve nem is let volna mit keresnie a piacon csak azert maradt fent mert baromi olcso volt a CD-DVD k hez kepest meg sokan nosztalgiaztak vele
-
tibaimp
nagyúr
Panasonic a top, ez így van, nekem is egy jó öreg 6 fejes Pana van itt a lakásomba kitéve a hi-fi állványra. Igaz már csak dísz, kb 10 éve nem kapcsoltam be. VHS kazettáim is már ki tudja jók-e még, megvan a T1-2 és a régi SW-k természetesen díszdobozban, azok is kint a polcon.
Sajnálom valahol, gyerekkorom kedvence volt, de maga a technológia már nagyon régen elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az utolsú mohikán is kiszáll, így a következő hónaptól kezdve senki sem gyárt már VCR-t.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest