Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Ott a pont! Lefogadnám, hogy a magyar átlagjúzerek több mint 90%-ának nem legális xp fut (vagy futott) a gépén - így csak a maradék néhány százalék gondolkozhatott el azon, már amennyiben egyáltalán eljutott hozzá a hír, hogy miután anno kifizetett egy csomó pénzt a legális XP-jéért vagy Vistájáért, most megint ki akar-e fizetni egy csomót, hogy mindenkinek HomePremium lehessen otthon.
A Win7 bevezetésének napján volt egy közös akciója a Microsoftnak meg a S@turnnak, aminek keretében egy rövid ideig féláron, azaz kb 16ezerért lehetett venni Home Premiumot. Vitték is mint a cukrot, utólag még én is le lettem cseszve, hogy miért nem vettem belőle..
Oké, biztos benne volt ebben még az újdonság ereje is, de amit látni kell, szerintem az, hogy amennyiben igazodnának az árak a hazai átlagember pénzügyi szintjéhez, biztos hogy sokkal többen vennék meg a hivatalos eredetit.
És ezzel most valószínűleg nem sok újat mondtam. A kérdés akkor az, hogy miért nem reagálnak erre a tényre cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest