- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én a grafikai modok közül mindenképp ajánlom a Lush and Gaudy Floriana Gloria-t! Nagyon széppé, realisztikusabbá teszi a fákat, sokkal szebbé a bokrokat stb. A Natural Environments után nekem ez a 2. kedvenc modom. Ja igen és természetesen ne feledkezzünk meg a sebességjavító modokról sem. Itt nálam az Oblivion Stutter Remover (OSR) csodát művelt a játékkal, ugyanis nélküle csúnyán laggolt a játék még minimum grafikán is. A laggolás alatt itt azt értem, hogy időnként több másodpercre is megállt a játék tölteni a tájat. AZ OSR ezt megszüntette, sőt most közepes és magas minőségű textúrákkal se laggol, legalábbis nem zavaróan, sokkal játszhatóbb a játék vele, mindenkinek ajánlom figyelmébe, egy próbát mindenképp megér!
-
Varlaisaran
senior tag
Mivel nem használom a LAA-t, sem más mem enablert, így nem vagyok érintett ebben. Kicsit utánakerestem, és úgy tűnik, nem te vagy az első, akinél az OBSE bohóckodik - ugyanakkor másoknak gond nélkül megy. Később művelődöm ezügyben, hátha sikerült kitalálnunk valamit, addig viszont arra tudnék gondolni, meg kellene próbálkozni más patchekkel is, elképzelhető hogy xy-nál azért megy mert másfélét használ OBSE-vel. Én először ezügyben nézelődnék körül.
-
=WiNTeR=
senior tag
Egy kérdés: 4gb-os LAA patch és az OBSE sehogy sem akar működni. Az oblivion.exe patchcselése után az obse_loader indításakor kiírja, hogy módosított exe-t akarok futtatni, és nem indítja el az Oblit. Van megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest