Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Én arra lennék kíváncsi, hogy kiképeznek-e itt egy (a GPU-knál rugalmasabb) kvázi virtuális gépet, amin az OpenCL kód "fut", vagy az utóbbi közvetlenül fordulhat low-level logikai kifejezésekre? Utóbbi esetben mire kellhet külön odafigyelnie az OpenCL programozónak?
(#46) cousin333: "DevKit? Miért kellene azt megvenni?" - Én nem beszéltem DevKitekről.
3. A partícionálás és a részleges rekonfiguráció két különböző dolog.
(#56): "Nagyjából azt, amikor HDL kóddal úgy körülírod a HW-t, hogy "eszébe se jusson" mást fordítani, mint amit te eredetileg elterveztél, ahelyett, hogy magát a problémát írnád le, aztán majd hardveresen lesz belőle, amit jónak lát."
Az elsőt hogyan kivitelezed, tekintve hogy az implementáció többlépcsős folyamatában először is megkerestetnek a lényegi logikai műveletek, majd ehhez az optimlis elvi áramköri kialakítás, végül ennek a meglévő fizikai formákba öntése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I3-9100F
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest