Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
update: ránéztem chrome-ban a fejlesztői eszközökkel (mivel az app gyakorlatilag csak egy webböngésző az rtl.hu oldalra), a local storage-ban tárolja a szavazás ID-t, a felhasználó ID-t, a szavazat ID-ját (ez maga a kulcs, a "fájlnév") illetve hogy kire szavaztál. Ha ezt kitörlöd, úgy látszik, mintha nem szavaztál volna, de ha szavazol, akkor újra ezekkel az ID-kkal tárolja el. A szavazat ID-ja is ugyanaz marad. (ezek UUID-k) Ez utóbbiból bizonyosan következtethetünk arra, hogy a szavazat, mint adatbázis bejegyzés, egy és ugyanaz.
Ez könnyen reprodukálható akkor is, ha nem értesz annyira a fejlesztői eszközökhöz: meg lehet próbálni inkognitó ablakból, mivel az törli ezeket miután bezártad. Ha szavazol, bezárod az inkognitót, nyitsz egy újat és megnézed, akkor olyan lesz, mintha nem szavaztál volna. De ez csak azért van, mert nem szerencsés, ahogy megoldották ezt frontenden.
Ha valakinek van hozzá kedve, bedobhatja redditre meg a releváns csoportokba, ahol ment ezen a pörgés.
-
htc07
addikt
válasz
UberMutant #1312 üzenetére
szerintem megmarad, csak szarul van megírva az app, és gyorsítótárban tárolja, hogy kire van leadva a szavazat ahelyett, hogy lekérné a szerverről.
legalábbis csak erre tudok logikus magyarázatként gondolni. -
htc07
addikt
válasz
UberMutant #1310 üzenetére
sima rtl app
-
htc07
addikt
válasz
antikomcsi #1233 üzenetére
Miért, te laknál bármelyikkel szívesen egy fedél alatt?
-
htc07
addikt
Miért, te néznéd a műsort, ha 14 értelmes ember lakna bent? Mert szerintem a jelenlegi nézők 90%-a azért nézi, mert szórakoztatónak tartja ezt az alpári stílust. A Mónika show-t sem azért nézték annyian anno, mert jó műsor lett volna, hanem tudjuk miért.
Én is azért nézem, mert buborékan élek, az én környezetemben nincsenek ilyen emberek (szerencsére), és jól szórakozok rajtuk. Ha az lenne a műsor, hogy sakkoznak, meg könyvklubot tartanak, akkor meg az lenne a baj -
htc07
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Revolut
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest