- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Huh, mennyire imádtam ezt, azóta is Matsuno az egyik kedvenc játékkészítőm, Ivalice meg az egyik legjobb fantasy világ.
-
Novai
tag
végül még annyit, hogy a játékban voltaképpen egy olyan szörny van amit tényleg nehéz legyőzni, a The Keep hely utolsó szörnye, amit csak a második végigjátszásnál lehet elérni, a fegyverek nem sebszik(kivéve talán az ultimate fegyverek, de azokat meg nem lehet létrehozni, ha nem esik le hozzá a megfelelő gems valamelyik szörnytől), csak a break arts képességekkel lehet sebezni. ha jól emlékszem az egyik kétkezes edgés fegyver második break arts tulajdonságával tudtam legjobban sebezni az egyik karját, rásegítve egy levegő elem fegyver erősítő varázslattal, plusz herakles varázslat, az ellenségre pedig egy agl downt okozó varázslat, azt hiszem csak ez az egy használható rá
999 hp-ja van, szóval sokáig kell ütni, kell sok hp ital, a gyógyítás varázslatát kilehet ütni az agl csökkentő varázslattal
-
Novai
tag
a fegyverek és a páncélok kombinálása eléggé bonyolult, úgy hogy csináltam magamnak egy egyszerűsített változtatott egy nagy táblázat alapján, nagy táblázat: http://www.gamefaqs.com/ps/914326-vagrant-story/faqs/8485
és itt egyszerűsítve (persze ebben csak az egyfajtán belüliek szerint van megcsinálva, ha kevert módon kell valami akkor ahhoz a nagy táblázatot muszáj használni)
-
Ati3120
tag
Köszi a cikket
emlékszem erre a játékra volt hogy hajnalig toltunk barátommal felváltva meg volt hogy elaludtunk a gép előtt ,13 éves voltam akkor és úgy berántott ez a játék mint azóta szinte semmi na jó a shenmue
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest