- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
NvidiaRTX #89 üzenetére
"Havi ~500km-t megyek a kocsival szóval nekem akkor érné meg ha csak havi egyszer kellene töltenem. (jelenleg is havonta egyszer tankolok csak és akkor sem tele)"
BTW az hogy jön ki? Szóval ha van egy 600km hatótávú villanyosod, és havi egyszer kell töltened...? Akkor az már jó?Mert olyat már asszem kapsz.
Amúgy én is olyan 4-500km szoktam egy hónapban menni (havi egyszer 280+ km anyósékhoz meg anyámhoz, meg egyéb mászkálások ezen kívül), de különösebben nem zavarna, ha 200km-enként kéne tölteni, cserébe a havi vellany ára kevesebb, mint az amúgy havi egyszer tankolt benziné. -
-
válasz
NvidiaRTX #89 üzenetére
De de de
Hogyhogy csak akkor érné meg?
Töredéke a benzinköltségnek a töltés..."DE ha valamerre elindulok az országban akkor ne kelljen még 150km-t azért megtennem bóklászva, hogy találjak egy SZABAD töltőt "
Kulturáltabb helyeken ez nem nagy művészet."Szóval előbb a szupportot kéne felépíteni, aztán lehet az elektromos kocsikat eladni.
De lehet én gondolom rosszul."
Olvass utána az autózás történetének; benzinutak sem voltak maguktól. -
-
-
-
-
válasz
[HUN]NIMROD #67 üzenetére
"én inkább egy olyan autóban szeretnék átélni egy balesetet, amelyikben hidrogén az üzemanyag"
Az sokkal nagyobbat durran, mint a lítium@Rive : "Csak azt tudom, hogy környezetvédelem kérdéskörről az uróbbi években már csak olyan fórumon lehet tisztességesen vitázni, ahonnan az első böffenésre kib@sszák az összes sötétzöld prospektusfelmondó"
Ja, hogy akkor az egyik véleménybuborék jó, a másik rossz. Hát így nem csoda, ha nincs értelmes vita@bkercso : Jaja
-
-
"De mi lesz velünk egyéni vállalkozókkal akinek 3.5t platós teherautóra van szüksége?"
Sehol nem lesz olyan hülye a kormány, hogy egyik napról a másikra betiltsa ezeket, hiszen akkor megállna a gazdaság.
Ilyenkor nagyon látszik, hogy a legtöbb ellenérzés az ismeretek hiányából fakad. -
Mert áramot sok mindenből tudsz előállítani, míg fosszilis üzemanyagot... khm.
Az akkugyártás az elektromos autók nélkül is létezne, ráadásul akkor máris érdemes ide venni a kőolaj kitermelésének és feldolgozásának módjait is, amit megint csak nem lehet már sokkal környezetkímélőbben csinálni, míg akkumulátort igen.@FireKeeper : Úgy úgy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kedves látogató!Egy projektmunkámhoz úgymond közvéleménykutatásként tervezem bedobni a közösbe a kérdést egy néhányak...
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Lightyear - befektetési app
- Építő/felújító topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Androidos tablet topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest