- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Micro Four Thirds
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
560ban nincs akkora tuningpotenciál mint a 460ban volt, nem egy, kettő, alapfeszen ment 675 helyett 900-920Mhzen, ott már egy gyári OCs 470et hozott teljesítményen.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
tome.jr
addikt
válasz bubuka0267 #43 üzenetére
Itt tedd fel a kérdéseid: [link]
-
bubuka0267
csendes tag
válasz bubuka0267 #42 üzenetére
Jó,akkor meghírdetem VGAm lecserélem Sapphire VGA ra,azok jobbak
-
NOD
senior tag
Nézegetve a forumokat a ref max feszt adva sem nagyon jutnak tovább az emberek (nagy átlagban, lehet persze 1-2 szerencsés darab) 1040-en. Ennyit meg röhögve bír az 570.
Sokan írták azt hogy az 560 örökölte a tuningolhatóságot a 460-tól. De hogy ez melyik univerzumban igaz amikor azok simán birtak 35-40% tuningot bios csere nélkul..... -
mONEr
csendes tag
szevasztok kene 1 kis segitseg de hogy oszinte legyek nem nagyon talaltam olyan forumot ahol kerdezhetnek ezert a legaktivabbat valasztottam! van 1 ati hd4670 512mb ddr3 vga-m es carbon full grafon akadas mentesen fut orankent 1x megakad 1 felmasodpercre , de ha counter-strike 1.6 ba belepek meghal a gepem :S ez mitol van gariztassam?
Never Give Up ! ! !
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz bubuka0267 #31 üzenetére
Azt is láthattad volna kiírva, hogy (#9) TESCO-Zsömle válasza macilaci78 (#5) üzenetére.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Srodney
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #9 üzenetére
ez már korrekt....méret....
-
kenwood3
addikt
-
Yutani
nagyúr
válasz bubuka0267 #31 üzenetére
Egyrészt rossz helyen tetted fel a kérdést (a péknél sem szoktunk motorolajat kérni), valamint csak a tájékozatlanok osztályozzák memóriaméret alapján a VGA kártyákat.
#tarcsad
-
Boxi88
őstag
A Giga GTX560 SOC bejövős nagyon, jól néz ki!
-
UnSkilleD
senior tag
1ghz mag órajel, ezen sztem leveri az 570et is simán
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Törzsúr
senior tag
válasz macilaci78 #5 üzenetére
1300Ft-ért veszel hozzá 1 slotos hátlapot, ha csak ez tart vissza!
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
KKaresz45
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #15 üzenetére
Nem lehet túl sok eltérés, a TwinFrozr II is 5 hőcsöves volt. Na meg az is érdekes adat, hogy pl. a 6870 esetében a TwinFrozr II-vel 920 Mhz-et tudnak elérni, TwinFrozr III-mal meg 930 Mhz-et. Nagy különbség az az 1%... Nekem nagyon gyanús, hogy ennek a váltásnak inkább marketing értéke van, mint gyakorlati. Kellett egy márkanév frissítés, mert a TwinFrozr II-t már 5850-re is szereltek, nehogy azt higgye valaki, hogy ez még az a régi vacak. ;-)
-
tome.jr
addikt
válasz bubuka0267 #21 üzenetére
Miből gondoltad, hogy a képen szereplő kártya a kollégáé?
-
buzus
aktív tag
válasz bubuka0267 #21 üzenetére
-"Cserélném VGA mat 1Gb ra" <-Az ilyenektől fogok egyszer szívrohamot kapni.
Olvasgass itt még egy kicsit szerintem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Demonhunter #6 üzenetére
Ezt komolyan gondoltad?
Yutami, Tesco. Köszi.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stratova
veterán
válasz bubuka0267 #8 üzenetére
A kérdést errefelé tedd fel.
-
Malachi
addikt
válasz bubuka0267 #17 üzenetére
tanítási szünet van? vagy mióta engedik alsóban az órán a netezést?
-
Gaboman
nagyúr
Ha ennyiért lehet kapni akkor természetes melyik éri meg jobban, igaz 560ból már egy csúcshűtővel felszerelt változatot kapsz, teljesítményre meg egyformák az alap 570nel, tudni kellene tuningpotenciál rejlik e benne akkora mint az 560ban.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
bubuka0267
csendes tag
Cső,komoj VGA. Mennyiért eladó? Kérném adatait,ha számomra megfelelő árat adsz,megveszem ha 1Gb os?!
-
DemonDani
addikt
szép állat mind a 3
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A twin frozr III csak a hőcsővekben tér el a II estől?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pottyantós
aktív tag
Haver Giga 560-ja röhögve hozza ennek a SOC-nak az órajeleit... De nem tom melyiket venném...
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
mope
tag
ezt én sem értem.
Miért kell egy VGA-t vízhűtéssel 100K val többért adni, amikor fogom és veszek rá 30K-ért blokkot. A 4870x2-esemre is vettem blokkot anno, nem volt nagy durranás kicserélni és a garival sem volt baj (miuátn elásztattam és ment rá vissza a gyári ).
Adják olcsóbban blokkal és akkor tuti több vevő lenne rá.Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
Yutani
nagyúr
A bemutatott VGA azért rendelkezik dupla hátlappal, mert az eredeti ventilátoros hűtéshez tartozó hátlapot meghagyta a POV. Az előző hsz.-ben linkelt EVGA-n ezt kicserélte a gyártó egy szimpla hátlapra.
A POV kártyán még a gyári hűtő hátlaphoz történő rögzítéséhez fúrt csavarhely is látható a hátlap tetejénél, ahol "L" alakban hajlik a lemez, azaz a mini HDMI és a rácsozat között.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
kapeti07
senior tag
Valahogy ez at EVGA sokkal kifinomultabbnak tűnik mint a Point Of View. De ez úgy látom 1 slot-os.
Xbox: kapeti
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
bubuka0267
csendes tag
Üdv érdeklődnék,mivel bőviteném gépem. Van egy Gigabyt lap Memo.max 16gb,van benne Gigabyt G210 vga 512Mb és E6500 CPU. Cserélném VGA mat 1Gb ra,mi az ajánlatod,milyet vegyek ami erős,mindent visz és jó ,elfogadható árban van? Esetleg 1Gb VGA hoz cseréljem nagyobbra CPUm??
-
Gaboman
nagyúr
Mert ez egy valamivel olcsóbb verzió lesz az SOCból.
De az 560SOC itt a PHn már 65ért is kapható míg a GTX570 80alatt nem nagyon,csak azért hogy mennyire is éri meg.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Demonhunter
csendes tag
Elvileg a hűtés súlya miatt legalábbis én így tudom mert ha nem tartaná semmi se a hűtést csak a VGA akkor kiszakadnának a csavarok amik tartják a hűtött ezért kell a 2 Slot hogy segítsen a tartásba ...
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Már megint ütős alkatrészek érkeztek. Reméltem, hogy végre valami tuningos cimbalom (csuklókímélő Razer ütővel) vagy üstdob (hidrocsillapítású, Asus DirectFlex antilopbőr membránnal) lesz bemutatva, de a francba, megint csak VGA-k...
#tarcsad
-
TESCO-Zsömle
félisten
A Point of View már szállítja az új monstrumot, melynek 800 eurós ajánlott fogyasztói árat szabott meg.
Hülyék ezek... Az EVGA 1-slotos vizes megoldása 700$. De még ha euróval számolunk, akkor is egy 100-assal olcsóbb...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mghltm
addikt
valoszinuleg nem birtak a gigabyte altal meghatarozott feszkon az 1g-t. nem igazan tudom, ki vasarol soc-t? az 1g/2g gyari ertekekkel kb a referencia 570 szintjen van es annyiba is kerul, mint egy referencia 570. ellenben az 570-ben szinten rejlenek tuning tartalekok...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Drizzt
nagyúr
Mit tudni, miélrt kellett 950-es SOC is. Nem bírták rendesen az 1000-et, vagy üzleti fogás?
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...