- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
bubuka0267 #43 üzenetére
Itt tedd fel a kérdéseid: [link]
-
bubuka0267
csendes tag
válasz
bubuka0267 #42 üzenetére
Jó,akkor meghírdetem VGAm lecserélem Sapphire VGA ra,azok jobbak
-
NOD
senior tag
Nézegetve a forumokat a ref max feszt adva sem nagyon jutnak tovább az emberek (nagy átlagban, lehet persze 1-2 szerencsés darab) 1040-en. Ennyit meg röhögve bír az 570.
Sokan írták azt hogy az 560 örökölte a tuningolhatóságot a 460-tól. De hogy ez melyik univerzumban igaz amikor azok simán birtak 35-40% tuningot bios csere nélkul..... -
mONEr
csendes tag
szevasztok kene 1 kis segitseg de hogy oszinte legyek nem nagyon talaltam olyan forumot ahol kerdezhetnek ezert a legaktivabbat valasztottam! van 1 ati hd4670 512mb ddr3 vga-m es carbon full grafon akadas mentesen fut orankent 1x megakad 1 felmasodpercre , de ha counter-strike 1.6 ba belepek meghal a gepem :S ez mitol van gariztassam?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bubuka0267 #31 üzenetére
Azt is láthattad volna kiírva, hogy (#9) TESCO-Zsömle válasza macilaci78 (#5) üzenetére.
-
Srodney
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
ez már korrekt....méret....
-
kenwood3
addikt
válasz
ez gyönyörű
-
Yutani
nagyúr
válasz
bubuka0267 #31 üzenetére
Egyrészt rossz helyen tetted fel a kérdést (a péknél sem szoktunk motorolajat kérni), valamint csak a tájékozatlanok osztályozzák memóriaméret alapján a VGA kártyákat.
-
Boxi88
őstag
A Giga GTX560 SOC bejövős nagyon, jól néz ki!
-
UnSkilleD
senior tag
1ghz mag órajel, ezen sztem leveri az 570et is simán
-
Törzsúr
senior tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
1300Ft-ért veszel hozzá 1 slotos hátlapot, ha csak ez tart vissza!
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #15 üzenetére
Nem lehet túl sok eltérés, a TwinFrozr II is 5 hőcsöves volt. Na meg az is érdekes adat, hogy pl. a 6870 esetében a TwinFrozr II-vel 920 Mhz-et tudnak elérni, TwinFrozr III-mal meg 930 Mhz-et. Nagy különbség az az 1%... Nekem nagyon gyanús, hogy ennek a váltásnak inkább marketing értéke van, mint gyakorlati. Kellett egy márkanév frissítés, mert a TwinFrozr II-t már 5850-re is szereltek, nehogy azt higgye valaki, hogy ez még az a régi vacak. ;-)
-
tome.jr
addikt
válasz
bubuka0267 #21 üzenetére
Miből gondoltad, hogy a képen szereplő kártya a kollégáé?
-
buzus
aktív tag
válasz
bubuka0267 #21 üzenetére
-"Cserélném VGA mat 1Gb ra" <-Az ilyenektől fogok egyszer szívrohamot kapni.
Olvasgass itt még egy kicsit szerintem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Demonhunter #6 üzenetére
Ezt komolyan gondoltad?
Yutami, Tesco. Köszi.
-
stratova
veterán
válasz
bubuka0267 #8 üzenetére
A kérdést errefelé tedd fel.
-
Malachi
addikt
válasz
bubuka0267 #17 üzenetére
tanítási szünet van? vagy mióta engedik alsóban az órán a netezést?
-
bubuka0267
csendes tag
válasz
Cső,komoj VGA. Mennyiért eladó? Kérném adatait,ha számomra megfelelő árat adsz,megveszem ha 1Gb os?!
-
DemonDani
addikt
szép állat mind a 3
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A twin frozr III csak a hőcsővekben tér el a II estől?
-
pottyantós
aktív tag
Haver Giga 560-ja röhögve hozza ennek a SOC-nak az órajeleit... De nem tom melyiket venném...
-
mope
tag
ezt én sem értem.
Miért kell egy VGA-t vízhűtéssel 100K val többért adni, amikor fogom és veszek rá 30K-ért blokkot. A 4870x2-esemre is vettem blokkot anno, nem volt nagy durranás kicserélni és a garival sem volt baj (miuátn elásztattam és ment rá vissza a gyári).
Adják olcsóbban blokkal és akkor tuti több vevő lenne rá. -
Yutani
nagyúr
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
A bemutatott VGA azért rendelkezik dupla hátlappal, mert az eredeti ventilátoros hűtéshez tartozó hátlapot meghagyta a POV. Az előző hsz.-ben linkelt EVGA-n ezt kicserélte a gyártó egy szimpla hátlapra.
A POV kártyán még a gyári hűtő hátlaphoz történő rögzítéséhez fúrt csavarhely is látható a hátlap tetejénél, ahol "L" alakban hajlik a lemez, azaz a mini HDMI és a rácsozat között.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Valahogy ez at EVGA sokkal kifinomultabbnak tűnik mint a Point Of View. De ez úgy látom 1 slot-os.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
Nem kötelező.
-
bubuka0267
csendes tag
Üdv érdeklődnék,mivel bőviteném gépem. Van egy Gigabyt lap Memo.max 16gb,van benne Gigabyt G210 vga 512Mb és E6500 CPU. Cserélném VGA mat 1Gb ra,mi az ajánlatod,milyet vegyek ami erős,mindent visz és jó ,elfogadható árban van? Esetleg 1Gb VGA hoz cseréljem nagyobbra CPUm??
-
Demonhunter
csendes tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
Elvileg a hűtés súlya miatt legalábbis én így tudom mert ha nem tartaná semmi se a hűtést csak a VGA akkor kiszakadnának a csavarok amik tartják a hűtött ezért kell a 2 Slot hogy segítsen a tartásba ...
-
Yutani
nagyúr
Már megint ütős alkatrészek érkeztek. Reméltem, hogy végre valami tuningos cimbalom (csuklókímélő Razer ütővel) vagy üstdob (hidrocsillapítású, Asus DirectFlex antilopbőr membránnal) lesz bemutatva, de a francba, megint csak VGA-k...
-
TESCO-Zsömle
titán
A Point of View már szállítja az új monstrumot, melynek 800 eurós ajánlott fogyasztói árat szabott meg.
Hülyék ezek... Az EVGA 1-slotos vizes megoldása 700$. De még ha euróval számolunk, akkor is egy 100-assal olcsóbb...
-
mghltm
addikt
-
Drizzt
nagyúr
Mit tudni, miélrt kellett 950-es SOC is. Nem bírták rendesen az 1000-et, vagy üzleti fogás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az MSI Radeonnal, míg a Gigabyte és a Point of View GeForce-szal jelentkezett.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Metal topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest