Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Jé tényleg. így viszont marha sok értelme van a 8 magnak. (mondjuk ha megnézzük hány telefon kap 610-et ás 615öt akkor látszik hogy tényleg van értelme, még pedig ha jól sejtem a marketing érték miatt, ez már nem szaros 4 mag hanem 8... nem hiszem hogy sokkal jobb takarékosabb lenne a 615 a 610nél)
-
vicze
félisten
Minél nagyobb annál erősebb, kivéve ami nem. Így azért jobban összefoglalható.

A53 nagyobb(számban) a A15,A12, A17-nél is és mindegyik erősebb.
Ilyenekbe már bele se gondolsz. 
De hogy ez miért A72, arra már nem tudsz magyarázatot, se a 7-esre se a 2-esre.
Nem lehet ráfogni, hogy az 5X kifogyott.
Az meg még logikusabb, hogy a A72 párja az A53. 
Legalább a GPU majdnem, konzekvensen van számozva, csak kategórián belül vannak még kis csavarok.
-
GeryFlash
veterán
Értem köszi
De az nem világos, hogy Mali IGP-ket akkor ki gyártja? Illetve tényleg igaz amit írtam, ha áttérnek a57-ről a72-re (ileltve 16nm-re) akkor egy s810 a kanyarban se lesz a következő Qualcomm SOC-hoz képest? Csak azért érdekel, mert mostanában vennék telefont, és érdekelne hogy megéri egyáltalán nagy pénzt áldozni vagy sem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyenekbe már bele se gondolsz. 
De az nem világos, hogy Mali IGP-ket akkor ki gyártja? Illetve tényleg igaz amit írtam, ha áttérnek a57-ről a72-re (ileltve 16nm-re) akkor egy s810 a kanyarban se lesz a következő Qualcomm SOC-hoz képest? Csak azért érdekel, mert mostanában vennék telefont, és érdekelne hogy megéri egyáltalán nagy pénzt áldozni vagy sem