-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
canniball #845 üzenetére
Úgy biztosan nincs probléma, de se én, se az asszony nem akar még egy kábelt, amit nem tudok teljesen elrejteni. Maga a hangátvitel tökéletesen hozza az optikai szintjét, ha nem jobb. Nézegetem a Harmony fórumait a Logitech oldalán, másoknak is van hasonló problémája.
Ha semmit nem csinálok, csak bekapcsolom a tévét és az erősítőt, akkor jó.Ha a Harmony kapcsolja be, és állítja a bemeneteket, akkor nincs hang.
Kösz a segítséget! -
erdoke
titán
válasz
canniball #843 üzenetére
Szerintem bekapcsolás után közvetlenül nézi a kimenő HDMI-n, hogy jön-e befelé hang az ARC-n, utána már nem, csak ha a TV külön lök rá valami értesítést, amikor HDMI bemenetről kábeltunerre vált. Viszont ezzel adtál egy ötletet, mert ha más aktivitással indítom (médalejátszó, BD játékos vagy XBOX van még), akkor onnan visszaváltva aktivitás cserével minden tökéletes. Lehet, hogy felprogramozok még egy médialejátszós aktivitást, amihez utólag hozzácsapom a váltást. Egy próbát megér...
Azt még mindig nem értem, miért tököl ennyit a kártya azonosításával. -
erdoke
titán
Nem lehet a tévé bekapcsolása utáni indítási/azonosítási folyamatot lerövidíteni valahogy? Nem tudok akkora késleltetést beállítani az erősítő bekapcsolasához a Logitech Harmony távirányítón, hogy ne tiltsa le az ARC hangot, mire a tévé elkezdi kiadni.
A HDMI-s boxon sokkal gyorsabban volt kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest