Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. SD- médiaboxom volt felhívtam a upc-t kérem szintén SD-s médiakártyát helyette, tehát csere volt. Na be is állította a srác, erre most látom hogy minden csatorna jön hd-ben még az HBO és a Filmbox is Hd-ben, pedig ezek nem is voltak eddig. Előfizetésem digital gold. Ez normális dolog? Nem tudom ,hogy szóljak e mert ha így marad akkor jó de többet nem igazán szeretnék fizetni.
-
-
bigdady
nagyúr
Hol jön be az m3d? Én nem találom, bár össze is kevertem acsatornák sorrendjét.
Tv nem írta ki, de upc infótárban az irják már nézhető. -
bbalika81
aktív tag
ja és hívtam ki upc-s ember a melegedés miatt, megbeszélt időpontban vártam nem jött, majd 3 nap múlva kaptam egy levelet, hogy ők voltak itt, én nem voltam itthon és a megadott számon nem voltam elérhető, ezért ha a hiba fenn áll még hívjam újra őket...
Na pont emiatt jöttem haza hamarabb, vártam őket, de nem csöngettek nem hívtak....
Ha Te is hívsz ki emiatt szervizest és ki is megy, oszd már majd meg az eredményt
Köszi -
bbalika81
aktív tag
nekem samu c630-al iszonyatosan melegszik a kártya.... már több mint másfél hónapja használom, eddig nincs vele baj,csak meleg
Az mondjuk igaz, hogy első bekapcskor többet kell várni mint boxnál, de sztem nem olyan vészes.
Csat váltás sztem nem lassabb mint boxnal volt, box is lassú...
Azt hogy kódolt jel, csatorna váltáskor egy pár másodpercig nekem is kiírja néha, de tényleg nem gyakran és annyira nekem nem zavaró.
A melegedéssel kapcsolatban én arra gondoltam, hogy a kártya jobb felül van nekem (szemből nézve) és a tv felső része is melegszik picit, gondolom emiatt a melegszik a kártya. De két óra után már sütni lehetne rajta -
bigdady
nagyúr
nálam is simán megy panasonic c3-mal és nem is melegszik.
nincs a kompatibilis listán. -
Louro
őstag
válasz
///Krisz\\\ #673 üzenetére
Velem is ezt csinálták, de gondolom afféle beetetés, hogy szokj hozzá, aztán igényeld meg. De arra jó volt -, mert kérdeztem is, hogy lehet -, hogy kipróbálhassam a HD csatornákat, hogy valóban megéri e a havi 1000 forintot.
-
Louro
őstag
Csak egy tapasztalat: 42LK530.
Igaz meleg van a lakásban, de a tv-nek van bőven hely, nincs benyomva szűk, nem szellőző helyre. Örültem, hogy megszabadultam a mediabox-tól, de már visszasírom.
Az okok:
- nagyon lassan jelenik meg a kép első bekapcsoláskor
- a csatornaváltások lassúak
- sokszor kell egy kihúzás-visszadugás a CI kártyának
- a kép sokszor kockásodik, de egy idő utána megszűnik
- nem tudom mennyire jó, de a kártya is forrófejűnek tűnik, ami hosszú távon nem bíztató
- sokszor kiírja, hogy Kódolt jel és baromi sokat kell kapcsolatgatni össze-vissza, hogy megjelenjen végre az adás.Nem lehúzni akarom, mert jó kezdeményezés, de úgy érzem nem kiforrott a dolog. Lehet csak a TV-m már nem egy mai darab, de akkor ne tegyék listára. Erősen gondolkodok azon, hogy valahogy a mediaboxot visszakérjem. Inkább +1 hálózati dugalj, de zökkenőmentesebb médiakezelés.
-
ChipKng
aktív tag
Na, kivancsi lennek talalkozott-e mar valaki hasonloval: Pana G20, Mediacard HD elofizetessel. Minden mukodik idestova 1 honapja. Egyszercsak kb 8 ora TV nezes utan furcsan akadoznak a csatornak majd megjelenik a "Kodolt csatorna" felirat... f*ck... TV kikapcs/bekapcs, kodolt csatorna. m2 jon kodolatlanul... TV kikapcs/bekapcs es feltunik hogy nem jelenik meg a szokasos "Authentication in progress" ablak. TV aramtalanit, kartya kihuz/bedug. Semmi sem segit...
Van olyan, hogy megdoglik ez a vacak kartya?
Ugyfelszolgalat ki akar kuldeni egy szerelot hetfon(!!!). Wow... Ez igen! Ja es valszeg nyakamba varrjak a kiszallasi dijat mert a Pana nincs a listazott TV-k kozott.
-
solti
senior tag
Szerintetek TV beállítás hiba, vagy UPC hiba, hogy néha mintha hiányozna a képek széle. Ez legjobban az RTL Klub híradójánál látszik, mikor balra alul a kis karika ahogy forog, a baloldala lelóg... Másnál is van ilyen? (ue32d6100)
jah, m3d-t sikerült belőni, vicces, hogy az m3d logo picit 3d-ben van, de a 12-es karika nincsen, és emiatt nagyon sokszor bezavar az élménybe ha jobbra alulra nézek... Egyébként meg szép, de néha valahogy nem tökéletes... -
bigdady
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #682 üzenetére
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Tippmix46 #679 üzenetére
Gyönyörű történet ez is.
Ráférne egy komoly frissítés a vezetőségre. Enyhén szólva el van hanyagolva az ügyfélszolgálat kompetenciája, hozzáállása és szakértelme... A "rugalmasság" szót már oda sem mertem írni.
Azonnal váltanék, ha lenne érdemi alternatívája itt, ahol lakom. De nincs.
-
bigdady
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #677 üzenetére
Nálunk + 9 hóig volt nagyobb csomag véletlenül, aztán egyszer csak lekapcsolták
-
Tippmix46
senior tag
válasz
ZewaDeluxe #678 üzenetére
A történetedhez pár személyes reakció:
én felajánlottam a UPC-nek mikor betelefonáltam a személyes átvétel lehetőségét, majd a telefonban kis időt kérve, gondolom valakitől megkérdezte emberem lehet-e, azt mondták nem lehet személyesen átvenni.
Akkor mondom hogyan lehet?
Erre ők: vagy posta 10 napon belül vagy másnap UPC-s ember hozza 1300 Ft-ért....Első lendületben azt mondtam a jó k...any...kat, akkor legyen posta, viszont mielőtt ezt kimondtaam volna eszembe jutott, hogy a Posta kifejezés Magyarországon nem a gyorsaságáról híres, ráadásul sokan panaszkodtak itt is a fórumon, meg ugye EB is volt éppen, szóval mondom neki, legyen 1300 Ft és holnap 16tól időpontot kérve otthon leszek.
1300 Ft persze azt jelentette, hogy a 3 hónap ingyenességből a fel majdnem bukta...kurva nagy akció ez UPC, gratulálok!!!
No, másnap egyszer 12:20 környékén ismeretlen számon hív valaki...no ki az? Hát a UPC-s ember ott áll a ház előtt....mondom neki, 16 utáni időpontot jelöltem meg a 3 lehetőség közü, erre ő, sajnos most van itt, neki ezt mondták.
Átfutott az agyamon, ha ezt most elengedem, lehet csak az olimpiára lesz kártyám, nosza hazarohantam, még jó hogy 20 percre lakom.
Emberünk bütykölt, programozott, aztán jó pár csatorna nem volt meg...na telefonál a központba....bamba arcal mondja, hát ő ennyit tud tenni...de mondom mikor lesz meg a többi csatorna....hát azt mondja reméljük estére mire Ön hazaér
Bíztató....Aláírtam persze szegénynek a papírt és estig imádkoztam jó kábeladások várjanak. Szerencsére bejött a java (sokat aztán kézzel kellett beprogramozni persze a fórumos segítséggel).
Ja HBO meg ilyenek 17:30kor már nem voltak, szóval én azokat ingyen 0. percig élvezhettem...szép reklám UPC
Emberem még a távirányítót is nálam hagyta...nem tudom, ezek szerint nem is hiányzik azóta sem nekik.
Szóval az én tapasztalataim is enyhén szólva rosszak.
-
ZewaDeluxe
tag
Mesélek egy kicsit. A mese címe: UPC és az adminisztráció - 2012
Hol voltam, hol nem voltam olyan naív, hogy egyszer, az üveghegyeken innen azt gondoltam, kipróbálom ezt a Media Card című varázskártyát annál a szolgáltatónál, ahol idestova 5 (vagy 6?) éve van előfizetésünk - és nem is az alapcsomagra...
Ja! A helyszín Pécs, ami ugyan nem egy metropolisz, de nem is az ország legkisebb városa. Jelentem az egész k... városban egyetlen, megismétlem egyetlen ügyfélszolgálati iroda van. Oké. Szóval felkeressük ezt az irodát és jelezzük, hogy szeretnénk egy ilyen kártyát. Oké, elfogadjuk, hogy akkor a 3 SetTopBox közül vissza kell vinni az egyiket, ami meg is történik.
Első csapás: józan paraszti (?) ésszel azt gondolná az ember, hogy az egy szem szakadt ügyfélszolgálati irodában az alapvető adminisztratív teendők után a pultoskislány megfordul a görgősszékkel, és az egyik szekrényből előránt egy ilyen Media Card című dolgot, aktiválja, odaadja, azt' mehet mindenki a dolgára.
Nem. Dehogyis! POSTÁN, kérem tisztelettel. Postán küldik - majd, 10 napon belül.Második felvonás. Megérkezik a kártya. Kicsi doboz, benne ami kell. Kivesz, TV beüzemel patent minden, megy mint a karikacsapás. Eltelik 3 nap, és gyakorlatilag a fogható csatornák 80%-a eltűnik (az összes HD + 50-60), és az a felirat fogad, hogy "nincs hozzáférésem, keressem az ügyfélszolgálatot". Mindez egy szombat délután, amikor már nincs UPC ügyfélszolgálat, és persze vasárnap este EB-döntő. Szerencse, hogy az M1 SD-ben azért bejött.
Jönnek az áldott munkanapok. Ügyfélszolgálat ismét, hogy mégis mi lehet a gond. Na ezt figyeljétek: olyan kártyát küldtek ki, ami "INGYENES" (szó szerint ezt mondták), a HD csatornákat nem is lehetett volna fogni vele, úgyhogy nem is értik, hogyan működött egyáltalán az alatt a 3 nap alatt... Ajánlat a helyzet kezelésére: vigyük vissza a kártyát (én vigyem nekik vissza...), és vagy küldenek egyet ismét postán (újabb 10 nap) vagy küldhetnek egyet másnapra az egyik munkatársukkal, aminek 1.600.-HUF (ha jól emlékszem) kiszállási díj az ára.
Itt a józan paraszti (?) ész feladja. Nyilvánvaló, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mit csinálnak, plusz egyébként is leszarják az egészet, ráadásul meleg is van, ők meg ott rohadnak ebben az irodában, szóval nem mennénk inkább a T-Home-hoz vagy a valami más szolgáltatóhoz szórakozni???
Szóval feladjuk: mostmár minden mindegy, csak csináljátok, itt a pénz, csak essünk már túl ezen a sz@ron... Rendben. Mikor hozzák a kártyát: reggel, délután, este? Délután.
Ma reggel le is mondom az egyik programomat, hogy itthon legyek, ha hozzák ezt a ... kártyát. Az ezt követő 5. percben telefon, hogy nem hoznak kártyát, hanem beregisztrálják a jelenlegit úgy, hogy menjen rajta minen csatorna...
Akadnak itt furcsa részletek:
1. mégis van raktáron kártya, akkor mi a faxnak is kell postázgatni?
2. bizonyos ügyfeleknek van ingyen kártya, mi csak fizessünk 1.000.-et havonta.
3. A logisztika kifejezést feltehetőleg nemigen ízlelgetik sehol a UPC háza táján.
4. Ha már felmerült a hiba, miért is nem az volt az első reakció, hogy regisztrálják a meglevő kártyát. Miért is kellett volna kiszállási díjat fizetni - vagy postára várni?Most van úgy 10:30. A kártya működik, jön az összes csatorna ismét.
Itt a vége.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Tippmix46 #676 üzenetére
Csak neten rendelek, a csomagot is (amiben benne van a TV előfizetés) és az eszközcserét is (medibox - medicard) neten keresztül rendeltem, persze a mediacard-ért bementem, de ott csak 2 papírt kaptam/írattak alá velem, az egyik arról szólt, hogy egyben és hiánytalanul átvették a mediabox-ot, a másikban pedig az volt, hogy átvettem a medicard-ot, tehát szolgáltatás rendelés nem volt csak eszközcsere.
Ja igen és amíg medibox-om volt addig is csak az SD adásokra fizettem elő, tehát nem szerződtem kisebb csomagra. -
Tippmix46
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #675 üzenetére
hát érdekes, nem vették vissza a csatornákat ezek szerint....szóban szerződtél telefonon kisebb csomagra? mert akkor nem te vagy a hibás semmiképpen...
-
-
Tippmix46
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #673 üzenetére
szerintem semmi ilyen akció nem lehet...UPc-nél??? nekem 13 órakor rakták be a kártyát és 18kor már semmi olyan csatornám nem volt mire délután hazaértem, ami nem volt az előfizetésemben.
Én azt csinálnám, hogy megvárom az első hónap számláját és ha sok, akkor lépek, ha viszont nem sok, akkor véletlen nem álltak vissza neked a csomagodra...és giga mákod van.
-
///Krisz\\\
senior tag
Június 4. óta van Mediacard-om (SD) előtte se volt HD csomagom és most se rendeltem, csak egy sima eszközcsere volt, mégis június 4 óta bejön az összes adó tokkal vonóval együtt, de tényleg minden (összes HBO, minden HD csatorna stb.). Aggódnom kéne, hogy esetleg valamelyik nap jön egy combosabb számla vagy ez csak valami akció amiről nem tudok?
-
solti
senior tag
Segítséget kérnék! Van nekem egy UE32D6100 otthon, minden megy szépen, csatornákat a neten keringő csatornalista alapján lőttem be, szépen egy minden, számozás mint az STB-n.
A kérdésem az lenne, hogy az M3D-t hogyan kell hozzáadnom a TV csatornalistájához? előre is köszi! -
Tippmix46
senior tag
válasz
Ren Hoek #663 üzenetére
Én is azt gondolom nem teljesen használhatóak a HD csatornák....de!!!
Aki látta pl. az EB-t HD-ben az tudja, hogy az élmény teljesen más....és azért lesz még olimpia is stb. az M1-en is, meg F1, plusz ki tudja mennyi egyéb HD esemény vagy film...ezen kívül azért a Spektrum is sokszor tényleg HD, az Eurosport is használható, a Discovery is tökéletes, hát a Geo sajnos angol, ott reméljük legalább lesz felirat idővel....ja. én ATV-t is nézek.
AXN és az Usa Sport sajnos használhatatlan, mert előbbi csak sorozat, utóbbi csak baseball.
Egy dolgot tudok mondani: 1 év hűséggel fizettem elő a UPCnél a HD media card csomagra, ami 12 hónapra 9000 Ft, azaz havi 750 Ft.
750 Ft emberek...1 doboz cigi havonta (én nem dohányzok amúgy)...szóval lehet morogni meg minden, de ha ennyi most, akkor ennyi.....reméljük egy év múlva több csatorna lesz kevesebb pénzért...
Én egyértelműen javasolom mindenkinek, mert tényleg a HD az HD, más élmény...
-
canniball
nagyúr
válasz
ZewaDeluxe #668 üzenetére
-
ZewaDeluxe
tag
Kérem Tisztelettel!
Nekem ma kora délután elveszett az összes HD csatorna, és úgy 30-40 egyéb is. Azt írja ki, hogy nincs hozzáférésem-nem vagyok előfizető. Dél körül még ment minden mint a karikacsapás, most meg nem látom a lényeget.
Jelentkezett másnál is ez a probléma???
-
Ren Hoek
veterán
Azlesz, vagy elmegyek tekerek egyet...
Ilyenkor 30 fokban légkondi nélkül ingerlékeny az ember úgy is... Amúgy ez a HD csatornás dolog inkább a sport rajongóknak adja. Focit nézni ezen frankó volt, meg most bicajverseny, később olimpia. Másra egyelőre nem jó, kivétel talán a HBO HD, mert az tényleg állati jó minőség volt, csak drága.Amúgy az mpeg kockásodásra sajna ki kell hívni egy szakembert, mert ezzel már nem tudok mit kezdeni. SD boxxal nem volt semmi gond, most meg pár sima SD csatorna is Mpeg hibázik.
Majd leírom a tapasztalatokat, lehet a splitter lesz a bűnös. -
-
Ren Hoek
veterán
-
Ren Hoek
veterán
Ez a UPC HD adás egy ócska nulla. Komolyan ezért képesek levenni 1000 Ft-ot?? Szégyen, hogy ez megy, és még rásütnek 1 év hűségnyilatkozatot.
Azonkívül hogy technikailag még mindig nem teljesen jó CI+ kártyával:
-NatGeo angolul van
-Spektrum HD-ra akárhányszor kapcsoltam, eddig mindig SD-ben jött az adás, csak a csatorna logó volt HD
-m1-m2 amúgy is dzsuva, max meccs miatt, sok SD adás itt is, bár sosem nézem
-AXN HD, sokat ezt se néztem...
-Discovery HD - Na ez rendben van, minőségileg is. Adások is korrektek
+ pár külföldi értelmetlen sz*r HD csatornaMost jön a vicc, Eurosport HD, gyakorlatilag azért fizettük elő 1000 Ft-os lehúzásért ezt a fos HD csomagot, hogy a Tour De France bringás versenyt HD-ben nézhessük, mert nálunk nagy bringás hagyomány van... Erre nem SD-ben közvetítik??? Nevetséges vicc ez is! Ha ezt tudom, elő nem fizetjük...
Mind tartalomszolgáltatók, csatornák és UPC oldalról is egy nagy NULLA az egész. Remélem sikerül lemondani. Nézhetetlen nulla az egész, maximum demózni jó a tv-ket.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
ZewaDeluxe #656 üzenetére
megmondom őszintén, hogy a kép HD, mert éles meg minden, csak valahogy gyanús...namost ezt hogy írja le az ember?
-
Tippmix46
senior tag
válasz
ZewaDeluxe #654 üzenetére
igen csak azt nem értem, hogy pl, az a Világ madárszemmel műsor szombat délután meg bokalehugyozós minőségben jött...azt le tudták adni szuperül?
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Tippmix46 #649 üzenetére
Igen, így mondjuk jogos a kérdés. Hozzáteszem, hogy én is egyértelműen látom a különbséget. Talán valamelyik vérprofi szakértő tudhat arról valamit, hogy milyen eszközöket használ a Magyar Televízió, milyeneket az említett külföldi adók, illetve van-e valamilyen ismert kódolási-konvertálási eljárás ami X az M1 HD-n és Y az ESPN vagy a EuroSport HD-n... Én nyilván csak tippelek, de gyanítom, hogy ezen a területen találni a különbség okát. ...Hogy úgy mondjam: "a hiba nem az ön készülékében van"...
...Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest