Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbalika81
aktív tag
ja és hívtam ki upc-s ember a melegedés miatt, megbeszélt időpontban vártam nem jött, majd 3 nap múlva kaptam egy levelet, hogy ők voltak itt, én nem voltam itthon és a megadott számon nem voltam elérhető, ezért ha a hiba fenn áll még hívjam újra őket...
Na pont emiatt jöttem haza hamarabb, vártam őket, de nem csöngettek nem hívtak....
Ha Te is hívsz ki emiatt szervizest és ki is megy, oszd már majd meg az eredményt
Köszi -
bbalika81
aktív tag
nekem samu c630-al iszonyatosan melegszik a kártya.... már több mint másfél hónapja használom, eddig nincs vele baj,csak meleg
Az mondjuk igaz, hogy első bekapcskor többet kell várni mint boxnál, de sztem nem olyan vészes.
Csat váltás sztem nem lassabb mint boxnal volt, box is lassú...
Azt hogy kódolt jel, csatorna váltáskor egy pár másodpercig nekem is kiírja néha, de tényleg nem gyakran és annyira nekem nem zavaró.
A melegedéssel kapcsolatban én arra gondoltam, hogy a kártya jobb felül van nekem (szemből nézve) és a tv felső része is melegszik picit, gondolom emiatt a melegszik a kártya. De két óra után már sütni lehetne rajta -
bbalika81
aktív tag
Szia, csehorszagra van állítva es utáni indítottam a keresést.
Az ekezetek jó, csak az óra van minuszban 1-el, es nem tudom h miért.ha manualisan beallitom az időt tv-n a műsorok kezdési ideje akkor is egy órával vissza van.pedig cseh országgal azonos idozonaban vagyunk....Es ne nyelvet allisd hanem az antenna beallitasnal.
-
bbalika81
aktív tag
És az normális, hogy a mediacard tűz forró??
-
bbalika81
aktív tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy Samsung tv mediacard használatakor a távirányító időnként lefagy...
Ilyenkor a piros led sem villan fel a tv-n ha bármilyen gombot nyomok. Majd gondol egyet és megint jó.. -
bbalika81
aktív tag
Sziasztok
Kérdezném találkozott e már vki hasonlóval:
32LEC630 tv upc médiacarddal digitális adasoknal időnként 'lefagy' a taviranyito, nem elem hiba mert cserelgettem. 1-2 perc után magahozter.Ezzel a hibával párhuzamosan egy hét működés után a mediacard egy angol hibauzenettel fogadott fekete hatteren, miszerint a telepítés befejeződött,es pár perc múlva elvezhetem a upc digitális adásait.... Persze hívtam 1221-et,látnak vmit es 72oran belül lesz vmi,ez két napja volt...... Azóta semmi.
A taviranyitos dolog e hiba előtt is volt es azóta is van, mivel az ingyenes m2 jön digitalisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest