Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
///Krisz\\\ #673 üzenetére
Velem is ezt csinálták, de gondolom afféle beetetés, hogy szokj hozzá, aztán igényeld meg. De arra jó volt -, mert kérdeztem is, hogy lehet -, hogy kipróbálhassam a HD csatornákat, hogy valóban megéri e a havi 1000 forintot.
-
bigdady
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #682 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #677 üzenetére
Nálunk + 9 hóig volt nagyobb csomag véletlenül, aztán egyszer csak lekapcsolták
-
Tippmix46
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #675 üzenetére
hát érdekes, nem vették vissza a csatornákat ezek szerint....szóban szerződtél telefonon kisebb csomagra? mert akkor nem te vagy a hibás semmiképpen...
-
Tippmix46
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #673 üzenetére
szerintem semmi ilyen akció nem lehet...UPc-nél??? nekem 13 órakor rakták be a kártyát és 18kor már semmi olyan csatornám nem volt mire délután hazaértem, ami nem volt az előfizetésemben.
Én azt csinálnám, hogy megvárom az első hónap számláját és ha sok, akkor lépek, ha viszont nem sok, akkor véletlen nem álltak vissza neked a csomagodra...és giga mákod van.
-
Zjunior
veterán
válasz
///Krisz\\\ #510 üzenetére
Mire kell állítani Őket??
VAlaki segíthetne akinek ilyen ÚJ szériás LG Tévéje van!
-
ChipKng
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #491 üzenetére
Meglett az eredménye 43 sz@r minőségű analóg adás és 0 digitális (köszönöm UPC).
Nem biztos, hogy a UPC-nel van a gond.
Be van kapcsolva a DVB-C ? Igaz nekem Panam van, de ahhoz, hogy a TV DVB-C-n keressen es ne analogon, Csehorszagot kellett beallitanom. Amig az m2 SD adasa nem jon digitalisan addig felesleges a kartyat bedugni.Sok sikert!
-
Tippmix46
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #489 üzenetére
igen, sajnos ezzel a cikk írója is pont így járt...elsőként antennakábel bedug, keresés, majd csak azután megy bele a kártya!
D5000el is működik? ez jó hír...
-
ChipKng
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #487 üzenetére
"kártyafoglalat bedug, kártya bedug. Ezután bekapcsolom a TV-t"
Hol irjak le, hogy a keszulek bekapcsolasa elott dugd be a kartyat??? Miert nem olvasod el a telepitesi utmutatot es akkor nem lennenek problemak!
Eloszor kell digitalis csatornakat keresni es ha megtalalta oket, megnezni az M2-t mivel az kodolatlanul jon. Ha azzal minden okes csak utana szabad bedugni a kartyat hogy telepitse es dekodolja a mar megtalalt csatornakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest